BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,60
ALTIN 2.379,23
HABER /  SPOR

Bu mağlubiyeti haketmedik

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yenilgiyi haketmediklerini söyledi

Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe karşısında sergiledikleri futbol ve harcadıkları enerjinin karşılığı olmayan bir sonuç aldıklarını söyledi.

Yanal, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, yaptıkları bireysel hatalarla rakiplerinin gollerine de katkı yaptıklarını ve bunun da maçın seyrini değiştirdiğini ifade etti.

Şu andan itibaren Trabzonspor'un hedeflerine uygun oyuncularla önlerindeki döneme hazırlanacaklarını kaydeden Yanal, maçla ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

"Futbol olarak eleştiremeyeceğimiz bir maç. Ama pozisyonlardaki bireysel hatalarımızın olduğunu ve iki takımın da attığı gollerde katkımızın olduğunu söylemek istiyorum. En başında savunma hatalarının üst üste gelmesiyle, takımımızın rakibin pozisyon üretmesine katkısı oldu. İlk golden sonraki 4 gole direkt katkımız var. Oynadığımız futbol ve saha içinde harcadığımız enerjinin karşılığı olmayan bir sonuç aldık. Tabii ki bireysel hatalar bize yakışmadı. Trabzonspor'un bu süreçte bana göre en önemli anı başlamıştır. Şu andan itibaren Trabzonspor'un hedeflerine uygun yapıdaki oyuncularla yapılanması ve kadrosunu kurma vakti şu andan itibaren başladı. Umarım bu dönemi de iyi geçip iyi bir kadro hazırlığı ile sezonun hedeflerimize uygun devam etmesini sağlarız."