BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.395,33
HABER /  SPOR

Cimbom için Adada geri sayım

Cimbom transfer turuna çıktı! Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, Londra ve Liverpool'da transfer pazarlığında...

Abone ol

Baros'un sakatlığı sonrası acil forvet arayan Galatasaray'da Başkan Adnan Polat "Transferi bu hafta bitireceğiz" derken, Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel Londra-Liverpool arasında mekik dokuyor.

Rijkaard'ın istediği oyuncuların kulüpleriyle pazarlığa oturan Üstünel'in kare asında Everton'dan Louis Saha ve Jo ile Tottenham'dan Giovani Dos Santos ile Roman Pavlyuchenko var.

RUUD GÖNDEREBİLİR!

Tottenham'dan yapılacak transfer Avrupa Ligi'nde sarı-kırmızılı formayı giyebiliyor. Barcelona'da Rijkaard döneminde altyapıdan A takıma yükselen ancak şans bulamayınca 2008'de Tottenham'a transfer olan Meksikalı Dos Santos, teknik direktör Harry Redknapp tarafından Mart 2009'da Ipswic'e kiralanmıştı. Sezon başında Londra kulübüne geri dönen Dos Santos'u göndermeyi planlayan Redknapp, pazarlık masasına oturduğu Ruud Van Nistelrooy'u alabilirse en az bir forvetini elden çıkaracak. Euro-2008'in yıldızlarından Pavlyuchenko da Tottenham'da mutsuz ancak maliyeti çok yüksek.

PROBLEMLİ SAMBACI JO

Everton ile temaslarda ise ilk aday Louis Saha. Baros'un uzayan sakatlığı üzerine alınacak forvette "Avrupa'da oynayabilmeli" ön şartını kaldıran G.Saray'da Everton formasıyla bu sezon 12 gol atan Saha öne çıkan isim. Neill'in transferi sırasında Saha için başlatılan pazarlıklar henüz sonuçlanmadı. Everton Menajeri David Moyes ile sorun yaşayan Jo da Cimbom'un gündeminde. Ancak Brezilyalı yıldızın Manchester City'den kiralanmış olması transferi güçleştiriyor. Liverpool'dan transferi için kısa sürede önemli yol alınan bir diğer aday Ryan Babel'in ise menajer Rafael Benitez'den özür dileyerek tekrar kadroya geri dönmesiyle kulübünden ayrılmayacağı açıklandı.