BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.491,02
HABER /  POLİTİKA

CHP'li Bekaroğlu Davutoğlu'na böyle sordu: Hani pişmanlık, nerede özür?

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, "Sizin döneminizde muhaliflere yapılanlar ne olacak; hani pişmanlık, nerede özür?" diyerek "Anladınız mı şimdi, muhalif olmak nasıl bi şeymiş? sorusunu yöneltti.

Abone ol

CHP'li Vekil Bekaroğlu, Davutoğlu’nun kendisiyle program yapan üç gazetecinin programların son verilmesinin ardından yaptığı açıklamayı eleştirdi.

"Anladınız mı şimdi, muhalif olmak nasıl bi şeymiş?"

Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, Davutoğlu’na kendisinin başbakanlık yaptığı dönemdeki hak ihlallerini ve sansürü hatırlatan Bekaroğlu, şunları söyledi:

Ya... İşte sayın Davutoğlu... Gördünüz değil mi, ne yapıyorlarmış, anladınız mı şimdi, muhalif olmak nasıl bi şeymiş? Peki, sizin döneminizde muhaliflere yapılanlar ne olacak? Hani pişmanlık, nerede özür?

Gazetecilerin işine son verildi

Gazeteciler Yavuz Oğhan, İsmail Saymaz ve Akif Beki’nin Rus haber ajansı Spuntik’teki programlarına, yeni parti kurma hazırlığında olan Ahmet Davutoğlu’yla görüşmeleri ve YouTube kanallarında yayınlamalarının ardından son verilmişti. Oğhan’ın Sputnik/RS FM’de yaptığı bir diğer program, ‘Bi De Bunu Dinle’ de yönetim tarafından sonlandırılmıştı. Yaşananların ardından 3 yılı aşkın süredir sabahları Spuntik’te program yapan Zafer Arapkirli de yayınla yollarının ayrıldığını duyurmuştu.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Sivas'ta deniz olduğu ortaya çıktı! İşte 15 milyonluk kanıt
Foto Galeri Sivas'ta deniz olduğu ortaya çıktı! İşte 15 milyonluk kanıt Galeriye Gözat