BIST 8.746
DOLAR 32,34
EURO 35,17
ALTIN 2.241,75
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener'e bu fotoğrafla cevap verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'aday olun" çağrısı yaptığı Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu yanına alarak mesaj verdi

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) olağanüstü Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarının ardından bugün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde bir kez daha toplandı.

MYK’da, Akşener’in açıklamaları sonrası nasıl bir yol haritası çizileceği görüşülecek.

Belediye başkanlarından destek

CHP'li belediye başkanları, MYK toplantısı öncesi Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek destek ziyareti yaptı.

Toplu fotoğraf çekiminde Kılıçdaroğlu'nun bir yanında İmamoğlu diğer yanında Yavaş vardı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, partiye gelişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Neler söyleyeceğimiz belli. Genel Başkan'ımızı destekliyoruz. Fikrimizde en ufak bir değişiklik olmadı. Mücadeleye devam edeceğiz demokrasi yolunda." dedi.

"İYİ Parti Genel Başkanı Akşener altılı masadan ayrıldığını açıkladı, nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Büyükerşen, "Talihsizlik" yanıtını verdi.

Görüşmeye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu katıldı.

Meral Akşener ne demişti?

"Sayın Mansur Yavaş'a ve Sayın Ekrem İmamoğlu'na bir çağrıda bulunmak istiyorum. Değerli başkanlarım, siz bu milletin iradesiyle seçildiniz, üzerinize atılan tüm iftiralardan alnınızın akıyla çıktınız. Tüm engellemelere rağmen çok çalıştınız, görevinizi en iyi şekilde yaptınız. Milletimizi enkazın altında bile yalnız bırakmadınız. Ne mutlu size ki milletimiz gayretlerinizi gördü, yanınızda durdu. Milletimiz emniyetimizi anladı, başının üstünde taşıdı. Milletimiz sizleri sevdi, bağrına bastı. Ve bugün de çok kritik bir kırılmanın eşiğinde sizi göreve çağırıyor."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
EYT'liye yeni zam müjdesi! İkramiye detayı da bomba
Foto Galeri EYT'liye yeni zam müjdesi! İkramiye detayı da bomba Galeriye Gözat