BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.298,20
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Chelsea'den Fenerbahçe'ye kötü haber

Nijerya basını, Fenerbahçe'nin Victor Moses'ın bonservisi için Chelsea'ye teklif yaptığını ancak İngiliz ekibinin ilk teklifi reddettiğini yazdı.

Abone ol

Ocak ayında Chelsea'den Fenerbahçe'ye bir buçuk sezonluğuna kiralanan ve sarı-lacivertli formayla etkili bir görüntü çizen Victor Moses ile ilgili Nijerya basınından yeni bir iddia ortaya atıldı.

Teklif yetersiz bulundu
Ülkede yayın yapan Naij ve Sports247, Victor Moses'ın bonservisini almak isteyen Fenerbahçe'nin Chelsea'ye 5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı ancak Londra ekibinin bu teklifi yetersiz bulduğunu öne sürdü.

Chelsea daha fazlasını istiyor
Oyuncunun gün geçtikçe yükselen form grafiğini dikkate alan Chelsea, Moses'ı kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'den 5 milyon Euro'nun daha üstünde bir teklif bekliyor.

Comolli devreye girecek
Öte yandan Damien Comolli'nin de Victor Moses transferi için İngiltere'deki bağlantılarını kullanacağı ve Londra'ya hareket etmeye hazır olduğu belirtildi.

Sözleşmesi 2021'de sona eriyor
Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 10 resmi maçta forma giyen 28 yaşındaki Nijeryalı futbolcu 2 gol ve 2 asistlik skor katkısında bulundu. Victor Moses'ın Chelsea ile 2021'in Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.