BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.442,84
HABER /  GÜNCEL

Cep telefonu yuttu ve sağlığından oldu!

Ukrayna'da cep telefonu yutan timsahın başına gelenler herkesi şaşırttı. İşte hayvanat bahçesinde yaşanan olayın detayı..

Abone ol

Ukrayna'daki bir hayvanat bahçesinde kafesine düşen cep telefonunu yutan timsahın sağlığından endişe ediliyor.

Rimma Golovko isimli ziyaretçi timsahın ağzını açtığı sırada fotoğrafını çekmek için elini kafesin içine uzatınca telefonu timsahın ağzına düşmüştü.

Hayvanat bahçesi çalışanları cep telefonu timsah tarafından yutulan kadının uyarılarını ilk başta dikkate almadı. Ancak, kendi numarasını arayan kadının telefonu timsahın karnında çalınca olay ortaya çıktı.

Gena isimli 14 yaşındaki timsah Dnipropetrovsk şehrinde geçen ay yaşanan olaydan beri yemek yemeyi reddediyor. Golovko olaydan sonra "Çok güzel bir fotoğraf olacaktı, ama şanssızlık yaşadım" dedi. Kadının cep telefonunun içindeki sim kartını talep ettiği de belirtildi.

Hayvanat bahçesinin baş veterineri ise durumdan emin olmak için timsahın röntgeninin çekilmesini istedi. Telefonun çıkarılması için ameliyatın son seçenek olduğunu söyleyen veteriner, timsah gibi büyük hayvanlarda operasyon yapma tecrübesine sahip olmadıklarını belirtti.

Timsah Gena'nın cep telefonu yutmasında bu yana daha az hareket ettiği açıklandı.