BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,68
ALTIN 2.407,47
HABER /  GÜNCEL

Polat'a baş kaldıran Helvacı konuştu

Galatasaray'da Başkan Adnan Polat'ın, istifasını istediği üç isimden biri olan Mehmet Helvacı, konuştu.

Abone ol

Galatasaray'da Başkan Adnan Polat'ın, Doğan Yalçınkaya ve Vedat Eşkinat'la birlikte istifasını istediği Mehmet Helvacı, bugünkü yönetim kurulu toplantısına katılacağını belirtirken, istifa etmeyeceğini yineledi.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, bugün yapılacak olağan yönetim kurulu toplantısına katılıp katılmayacağıyla ilgili, "İstifayı düşünmüyorum. Toplantı çağrısı bize de ulaştı. Yönetici olarak ne yapmak gerekşyorsa onu yapacağım. Ayrıca neden Eşkinat, Yalçınkaya ve benim istifamızın istendiği konusunda bir bilgim yok, anlayamadım. Bizimle aynı yönde düşünen başka insanlar olmasına karşın sadece üçümüzle ilgili açıklama yapıldı" yanıtını verdi.

NTV Spor'a telefonla bağlanan Helvacı, imza toplayacağı yönündeki iddialar konusunda ise "Şuanda böyle bir çalışma yapmıyorum. Bu, Galatasaray'a ait bir çalışma olurdu. Yönetim kurulları farklı düşüncedeki insanlardan oluşur. Herkesin hemfikir olması gerekmiyor. İnandığım doğruları, bugün de aynı açıklıkta söyleyeceğim. Görevimi yapmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Başkan Adnan Polat'ın yaptığı "Kendini 'ağır abi' sanan büyüklerimiz, kendini herşeyin üstünde görüyor" açıklamasının sorulması üzerine Helvacı, "Söz konusu Galatasaray başkanı olduğunda, aramızdaki ilişki ne olursa olsun, Galatasaraylılık anlayışım nedeniyle başkanı korumam gerekir. Medya önünde tartışmak için erken. Bu kararlar açıklandıktan sonra tartışılabilir" dedi.