BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,80
ALTIN 2.481,09

Cem Boyner nereli eşi Ümit Boyner ve çocukları kimdir?

Boyner mağazalar zinciri sahibi olan Cem Boyner aslen nereli ilk eşi ve ikinci karısından olan çocukları kaç tane? İşte Cem Boyner'in özel hayatı ve iş yaşamı hakkında bilgiler.

Cem Boyner, 1955 İstanbul doğumlu. Aslen Tosyalı olan Cem Boyner'in tam ismi Hasan Cem Boyner'dir. Annesi Ayten Boyner, Babası Ali Osman Boyner’dir. Neylan Dinler adında kız kardeşi vardır. Robert Kolej'de eğitim gören Cem Boyner, lisans derecesini 1978 yılında mezun olduğu Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden aldı. Cem Boyner 1978 yılında aile şirketleri Altınyıldız Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı oldu. 1989 - 1990'da TÜSİAD başkanlığı yaptı.

Cem Boyner'in ilk karısı ve ikinci eşi : Cem Boyner iki kez evlendi. İlk eşinin ismi Bilgün Sazak. Cem Boyner ilk karısından boşandıktan sonra ikinci eşi ve büyük aşkı Ümit (Nazlı Alpay) Boyner ile evlendi. Bu evliliğinden de bir bir çocuğu oldu. 

Cem Boyner'in çocukları : İlk eşinden olan çocukları Emine Boyner 16 Mart 1989 doğumlu. İkizleri Elif ve Ayşe Boyner doğum tarihi 6 Mart 1985 doğumlu. 2.evliliğini yaptığı Ümit (Nazlı Alpay) Boyner'den ise Murat Boyner isminde 14 Şubat 1996 doğumlu bir oğlu var.

Boyner Mağazaları : Boyner, Çarşı Mağazaları'nın başındaydı. Grup içi değişikliğinden sonra zincir mağazaların adı 'Boyner' oldu. Boyner Holding ile Beymen'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Cem Boyner, Benetton markasının Türkiye ortaklığını aldı. Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş., YKM’nin yüzde 63 oranındaki hissesini de Şubat 2012’de satın aldı. Geri kalan yüzde 37’lik hissesini de 2013 yılında bünyesine katarak Yeni Karamürsel Giyim ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret ve Sanayi AŞ (YKM) hisselerinin de tek sahibi oldu.