BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çayırova’ya 28 km’lik kanalizasyon hattı

Büyükşehir, ilçelerin altyapı yenileme ve yeni hatların yapım çalışmaları kapsamında Yenimahalle’ye kanalizasyon hattı yapıyor.

Abone ol

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova Yenimahalle’nin atıksu hatlarını yeniliyor. Çalışmalar kapsamında toplam 28 bin 200 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı yapıyor.

ÇALIŞMALAR HIZLI BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, yatırım programı çerçevesinde ilçelerin altyapı yenileme ve yeni hatların yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çayırova ilçesine bağlı Yenimahalle’nin eskiyen ve ekonomik ömrünü tamamlayan mevcut kanalizasyon hatları ile yeni yerleşim alanlarına kanalizasyon hatları yapılıyor. İSU Yatırım, İnşaat ve Planlama Daire Başkanlığı kontrolündeki yüklenici firma tarafından bir süre önce başlanılan çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor.

UZUN ÖMÜRLÜ BORULAR KULANILIYOR

Mahallenin cadde ve sokaklarında süren çalışmalarda değişik çaplarda uzun ömürlü ve dayanıklı borular kullanılıyor. Yılsonuna kadar sürmesi hedeflenen çalışmalarda, toplam 28 bin 200 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı yapılacak. Çalışmaların tamamlanması ile Yenimahalle’nin kanalizasyon hatları yenilenerek arızalarında önüne geçilecek.