BIST 10.244
DOLAR 32,22
EURO 34,63
ALTIN 2.397,71
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şanlıurfa Murat Özkan ile yollarını ayırdı

TFF 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor transfer komitesi, geçen yıl takım kaptanlığını yapan Murat Özkan ile yollarını ayırdı.

Abone ol

Kaptan Murat, 14 Haziran pazartesi günü itibarı ile Sarı-yeşilli kulüpten resmen ayrıldı.

Şanlıurfaspor Kulüp Basın Sözcüsü Ahmet Akarslan yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor'un transfer komitesinin iç transfer çalışmalarına başladığını ve teknik direktör Mehmet Şahan'ın isteği doğrultusunda bu yıl takımda yer alacak olan futbolcular ile görüşmeye başladıklarını söyledi.

Akarslan, "Etik olması açısından takım kaptanlığımızı yapan Murat Özkan ile 2 Haziran Çarşamba günü kulüp tesislerinde bir araya geldik. Yapılan ilk görüşmede Murat Özkan'ın bu yıl bizden talep ettiği rakam çok çok yüklü miktarda olunca, ilk görüşmede mutabakat sağlanamadı.

Transfer komitemiz kaptan Murat'a düşünmesi için bir süre verdi.14 Haziran Pazartesi günü yine kulüp tesislerinde Murat ile yaptığımız görüşmede, ilk görüşmede bizden talep ettiği rakamdan vazgeçmediği görüldü.

Transfer komitesinde yer alan yöneticilerimiz 34 yaşına gelmiş olan Murat Özkan'a geçen yıl anlaşılan rakamın üstünde teklif sunmasına rağmen anlaşma sağlanamamıştır. Transfer komitesinin bu yıl için almış olduğu prensip kararlarını Kaptan Murat için bir tarafa bırakıp kalması yönünde çaba sarf etmiştir.

Özkan'ın bizden talep ettiği rakam Şanlıurfaspor Kulübü'ne zarar vereceği kanaati oluşmuş ve yollarımız ayrılmıştır" dedi.

Murat Özkan'ın geçen yıl oynadığı mevkiye bu yıl Adıyamanspor'dan transfer ettikleri genç ve yetenekli olan aynı zamanda gelecek vaat eden Süleyman ile anlaştıklarını vurgulayan Akarslan, "Transfer komitemiz bununla kalmayıp sol kanatta oynayacak yetenekli birkaç futbolcu ile temas halindedir.

Taraftarımız unutmamalı ki önemli olan Şanlıurfaspor'un menfaatidir. Şanlıurfaspor transfer komitesinde yer alan yöneticiler gündüzden başlayarak gece geç saatlere kadar teknik direktör Mehmet Şahan ve menajer Hüseyin Dağ ile beraber transfer çalışmalarını sürdürmekte olup, bu yıl hedeflenen Bank Asya 1. Ligi'ne çıkmak için iyi bir takım kurmak için çalışmalarını aralıksız sürdürmekteler" diye konuştu.