BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Canlı yayında biber gazı şoku!

CNN Türk Enver Aysever'le Taksim Meydanı'na çıktı, polis canlı yayında biber gazı sıkınca program maskelerle yapıldı...

Abone ol

GAZETECİLER.COM (ÖZEL İÇERİK)- CNN Türk'ün Gezi Parkı ambargosu kırıldı ve kanalın gözde programlarından Aykırı Sorular Taksim Meydanı'ndan canlı yayın yaptı.

Enver Aysever'in hazırladığı programın konuğu ünlü oyuncu Levent Üzümcü olurken yönetmen Çağan Irmak da yayına telefonla katıldı.

CANLI YAYINDA BİBER GAZI TATTILAR!

Programın yayına başlamasından kısa süre polisin gaz bombası atmasıyla meydandakiler ve CNN Türk ekibi zor anlar yaşadı. Enver Aysever ve konuğu maske takarak yayına devam etmek zorunda kalırken Aysever, CNN Türk'e gelen eleştirilere yanıt verdi.

"Bir CNN olarak haberleri vermeye çalıştık ama önemli olan buradan yayın yapmaktı bugün de buradayız"
diyerek eleştirileri geçiştiren Aysever medya çalışanlarının da meydanlarda sokaklarda polis gazına maruz kaldığını, zor şartlarda çalıştıklarını vurguladı.

"BAŞBAKAN PROVAKATÖRLÜK YAPIYOR"

Başbakan'ın son açıklamalarını yorumlayan Levent Üzümcü, Erdoğan'ın hala olan biteni anlamadığını söyledi. "Başbakan provakatörlük yapıyor" dedi.

"Başbakan ben hala orayı da yıkarım burayı da şunu yaparım diyor. Bu Başbakanlık değil provakatörlüktür. Bu diyor CHP'lilerin işidir diyor. Soruyorsun insanlara kimse CHP'li değil. Bir parti gözetmeksizin buradayız. Allah Aşkına Sırrı Süreyya CHP'li mi? Burada dozerlerin önünde durdu ya..."

ÇAĞAN IRMAK: POLİS ŞİDDETİ DURSUN!

Programa telefonla katılan ünlü yönetmen Çağan Irmak medyanın karartmasını eleştirdikten sonra hükümete seslendi ve polis şiddetine son verilmesini talep etti.

"CNN Türk'e çok kızmıştım ama şimdi haberi geçtiğiniz için mutluyum. Halkın içinde provakatör yok. Bu birbirimizi anlamaya çalışalımın devrimidir, artık özgürce yaşamak istiyoruz arı kovağına çomak sokmayının devrimidir. Rica ediyorum halka karşı şiddeti durdurun, artık gaz sıkmayın."