BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.424,63
İNTERNETHABER TV

Caner Erkin ve Gökhan Gönül Beşiktaş'tan ayrılacak mı?

Kırmızı Çizgi yorumcusu Candaş Tolga Işık, Beşiktaş'ın Fabrice N'Sakala ile anlaştığını ifade ederken Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'ye gideceği şeklinde iddialara açıklık getirdi.

Mehmet Ayan'ın moderatörlüğünü yaptığı İnternethaber'in Youtube kanalında yayınlanan 'Kırmızı Çizgi' programında Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık, futbol gündemini değerlendirdi.

''N'Sakala ile anlaşıldı''
Beşiktaş'ın Alanyaspor'dan Fabrice N'Sakala ile anlaştığını dile getiren Candaş Tolga Işık, ''750 bin euro karşılığında transferi bitmiş. Hayırlı uğurlu olsun.

''Gökhan'ın kalacağını sanmıyorum''
Caner anladığım kadarıyla gitti. Yüzde 90 o iş bitmiş. Gökhan'da ise durum şu 'Sana 1+1 yıllık 500 bin eurosu garanti para verelim. Diğerleri de maç başı. Oynarsan 300-350 bin euro da oradan kazanırsın. Git düşün gel diyorlar.' Gökhan'dan cevap yokmuş daha. Kendi yorumum Gökhan'ın kalacağını sanmıyorum. 

''Beşiktaş'tan ayrılacağını net bir şekilde söyleyebilirim''
Sezon sonu Beşiktaş'la sözleşmesi bitecek olan ve adı Fenerbahçe ile anılan Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, milli futbolcunun geleceği hakkında konuştu. Batur Altıparmak, eski takımı Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen Caner Erkin'in transferi hakkında şu ifadeleri kullandı; "Caner Erkin'in sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacağını net bir şekilde söyleyebilirim."

Sitene Ekle