BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursa'da kan donduran cinayet!

Bursa'da bir kadın, elleri ve ayakları bağlandıktan sonra başına sert bir cisimle vurularak öldürüldü.

Abone ol

Olay, Fethiye Mahallesi Sakin Sokağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alper Özlem (23), babaannesi Leyla Oğuz'u (57) ziyaret etmek için eve geldiğinde korkunç bir manzarayla karşılaştı.

Özlem, anneannesini kanlar içinde buldu. Elleri ve ayakları üçlü prizin kablosuyla bağlanıp, başına sert bir cisimle vurulan kadın, torununun haber vermesiyle hemen olay yerine gelen 112 ambulansıyla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Cinayetin, kadının kocası İbrahim Oğuz (60) kooperatif toplantısı için dışarıda olduğu sırada meydana geldiği bildirildi. Fethiye'nin en zengin ailelerinden olan Oğuz ailesinin evine daha evvel iki defa hırsız girdiği öğrenildi.

Gündüz olduğu için evdeki güvenlik kameralarının çalışmadığı tespit edilirken, polis vahşeti hırsızların işlediği ihtimali üzerinde duruyor. Olay yerinden delil toplayıp, evden bir şey çalınıp çalınmadığını araştıran polis, korkunç cinayeti çözmek için geniş çaplı soruşturma
başlattı.

Bu arada, cinayeti haber alınca eve gelen Leyla Oğuz'un oğlu Abdullah Oğuz gözyaşlarına boğuldu. Oğuz'un yaralı halini gören bir komşusu, "Ben gördüğümde elleri ve ayakları bağlıydı. Sanki gözleri yerinden fırlamış gibiydi. Ağzı yüzü kan içindeydi" dedi.