BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.414,43
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Erciş'te alışveriş merkezi açıldı

Van'ın Erciş ilçesinde, Ercan Bedir ile Muzaffer Uyar isimli iş ortakları tarafından kurulan Erciş Metro Alışveriş Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Abone ol

Vanyolu Caddesi üzerinde iki bin metrekarelik alanda kurulan çok amaçlı alışveriş merkezi açılışına Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci, daire amirleri, oda ve dernek yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, böylesine güzel bir işyerinin açılışında bulunmaktan ötürü mutluluk duyduğunu söyledi. Erciş'in her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken Kurtoğlu, "Erciş bölgesinin ticaret, eğitim, sağlık ve tarım merkezi konumundadır. Bunun yanı sıra merkezi hükümetimiz ile yerel idarelerimizin hizmetleri yanında işadamlarının, müteşebbislerin de yatırımları mevcuttu. Bu işyerini ilçemize kazandıran Sayın Ercan Bedir ile Muzaffer Uyar'ı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci de, nezih bir işyerinin açılışını hep birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu tür işyerlerinin açılmasının çok kolay olmadığının altını çizen Çiftci, "Bu tür yatırımların ilçemizde hizmete girmesi, Erciş'in gelişip büyümesine de işaret etmektedir. Bu cesaretinden ötürü Sayın Muzaffer Uyar ile Ercan Bedir'i tebrik eder, kendilerine bol kazançlar dilerim" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci ile Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Arslan birlikte keserek çok amaçlı işyerini hizmete açtılar. Davetliler daha sonra işyerindeki reyonları gezerek yetkilerden bilgi aldılar.

20 personelin istihdam edildiği ve giyim, kundura, kozmetik, bijuteri, zücaciye, çeyiz, hediyelik eşya, mutfak ürünleri ile çocuk gereçleri bölümlerinden oluşan alışveriş merkezinde ürünlerin ise yüzde 50 indirimle satıldığı öğrenildi.