BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.427,93
HABER /  GÜNCEL

Bursa'da herkes tabana kuvvet kaçarken bu adam yaptığıyla şaşkına çevirdi

BURSA'da şiddetli yağış meteorolojinin uyarı yaptığı gibi etkili geldi. Kentte bastıran yaz yağmuru çok güçlü olurken, ardından dolu yağışı bastırdı. Bir vatandaş yağmurdan kaçamayınca herşeyi bıraktı oluğun altına girip banyo yaptı.

Abone ol

BURSA öğle saatlerinden itibarin çok şiddetli yağışların etkisine girdi. Kentte hem şiddetli yağmur hem de dolu yağışı etkili oldu. Sağanak yağışlar öyle şiddetliydi ki kentte hayat durdu. Yağışlar hemen bitmeyecek de... 5 gün boyunca Bursa'da hayat zor olacak. 

Bir anda bastırdı

Meteorolojinin günler öncesinden uyardığı şiddetli yağmur Bursa'da sadece bir kaç dakika içinde hayatı felç etti. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar kaçacak yer aradı.

Oluk altında banyo

Şiddetli yağış sırasında bir vatandaş ise görenleri şaşırttı. Yağmurdan kaçamayan bu kişi oluğun altına girip banyo yaptı.

Hem yağmur hem dolu

Bursa'yı vuran yağış doluyla birlikte geldi. Gelen görüntüler kışı anımsattı. Bursa'da sağanak yağışlar hemen bitmeyecek 5 gün sürecek. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Meteoroloji'den 7 şehre sarı alarm! Sağanak geliyor Orhan Şen dedi İstanbul bu tarihe dikkat!
Foto Galeri Meteoroloji'den 7 şehre sarı alarm! Sağanak geliyor Orhan Şen dedi İstanbul bu tarihe dikkat! Galeriye Gözat