BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 35,00
ALTIN 2.449,73
HABER /  GÜNCEL

Bursada güvenlikçi terörü

TEDAŞ'ta güvenlikçi çalışan bir kişi kız arkadaşına sarkıntılık yapan adamı kaçırdı

Abone ol

TEDAŞ'ta güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişinin, 2 arkadaşıyla birlikte, kız arkadaşına ''sarkıntılık'' yaptığını öne sürdüğü kişiyi kaçırıp darp ettiği iddia edildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye, TEDAŞ'ta güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Korkmaz S, arkadaşları Yakup O. ve Soner S. ile birlike, kız arkadaşına ''sarkıntılık'' ettiğini öne sürdüğü İbrahim G'nin geçtiği Gazcılar Caddesi'nde beklemeye başladı. Caddede İbrahim G'yi gören söz konusu kişiler, kendilerini polis olarak tanıtıp, İbrahim G'nin ellerini kelepçeledi ve karakola götüreceklerini söyleyerek darp ettiler.

Daha sonra İbrahim G'yi, Üzeyir Güleç yönetimindeki 16 T 0460 plakalı taksiye bindiren Korkmaz S. ve Yakup O'yu Soner S, Mustafa Eren'in kullandığı 16 T 0564 plakalı taksiyle takip etti. Bu sırada, yüzü kanlı birinin taksiye bindirildiğini gören bir kişinin ihbarı üzerine, otomobilleri takibe alan polis ekipleri, zanlıları İncirli Caddesi'nde durdurmak istedi. Polisten kaçan zanlılar Fidyekızık Köprüsü'nde yakalandı.

Elleri kelepçeli ve yaralı İbrahim G, Bursa Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Olaya karışan zanlılar gözaltına alınırken, taksi sürücüleri ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldılar. Bu arada, taksi sürücülerinin olay sırasında merkezlerine uyarı sinyali gönderdikleri belirtildi.