BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,80
ALTIN 2.426,30
HABER /  SPOR

Cimbomdan hakeme tepki

Ligde ilk kez bir Galatasaray maçı yöneten Çetin Sarıgül, sarı-kırmızılı futbolcuları çıldırttı

Abone ol

Ligde ilk kez bir Galatasaray maçı yöneten Çetin Sarıgül, verdiği kararlar ve tavırlarıyla Sarı-Kırmızılı futbolcuları çileden çıkardı.

İlk kırmızı kart

Galatasaray’ın başı hakem hatalarıyla dertte... Son olarak Ankaragücü maçında Tita’nın ofsayttan attığı golle 2 puan kaybeden Sarı-Kırmızılılar, dün de az kalsın Çetin Sarıgül’un kurbanı oluyordu! 45+1’de Erciyessporlu Lazarov’un peşinden koşan Orhan Ak, rakibine herhangi bir müdahalede bulunmamasına rağmen, Bulgar futbolcunun düşmesiyle hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. İkinci sarı kartını gören Ak, böylece Galatasaray’da bu sezon ilk kırmızı kartı gören isim oldu.

Sonradan dengelendi

Başarılı savunma oyuncusu hatalı karara isyan ederken, soyunda odasının yolunu tuttuğu sırada sinirden formasının yakasını yırttı. Sarıgül, kendisine dakikalarca hakaret eden Ümit Karan’ı atma cesaretini ise gösteremedi. 80’de Galatasaray’ın ceza sahasında Mondragon’a takılıp yere düşen Djalovic’in pozisyonunda yanlış bir penaltı kararına imza atan Sarıgül, 87’de Emre Toraman’ın Ümit Karan’ı yere indirdiği pozisyonda da penaltı çalıp, hatalı kararlarını dengelemeye çalıştı.

Kaynak : FANATİK