BIST 10.086
DOLAR 32,26
EURO 34,86
ALTIN 2.432,64
HABER /  POLİTİKA

Bakan balkonda namaz kıldı

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun lüks otelin balkonunda namaz kılarken görüntülendi

Abone ol

Bayram tatili için aileleri ile birlikte Antalya'nın Alanya İlçesi'ne gelen Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, turistlerin yoğunlukta olduğu oteli tercih etti. Bakan Coşkun, plajında üstsüzlerin güneşlendiği otelin balkonunda güneş gözlüğünu takıp namaz kılarken foto muhabirleri tarafından görüntülendi.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, bayram tatilini geçirmek için ailelerini de yanlarına alarak, sabah saatlerinde Alanya'ya bağlı Avsallar Beldesi'ndeki beş yıldızlı Özkaymak Otel'e geldi. Gönül ve Coşkun’un kaldığı otelin yetkilileri, içeriye gazetecileri almadı.

Bakanlar Gönül ve Coşkun, sabah plajda gezinti yaptıktan sonra odalarına girdi. Öğle saatlerinde ise otelin 5'inci kattaki odasının balkonuna çıkan Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, namaz kılmaya başladı. Coşkun, kısa kollu ve yakasız beyaz tişörtü, kırmızı eşofman altı ve güneş gözlüğüyle namaz kılarken görüntülendi.

Vecdi Gönül ve Ali Coşkun'un bakanların aileleri ile 5 günlük tatil yapacağı otelin plajında üstsüz turistler güneşlenip denize giriyor.

Alanya Emniyet Müdürlüğü Trafik Bölge İstasyon Amirliği'ne bağlı bir ekip de iki bakanın her an çıkış yapma ihtimali nedeniyle otel önünde nöbet tutuyor.

Kaynak :