BIST 9.484
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.495,58
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursa'da cezaevi firarisinin akılalmaz kaçışı Araç çaldı 3 kişiye çarptı ve dahası

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

AYDIN'ın Nazilli ilçesindeki açık ceza infaz kurumundan firar eden mahkum Aydın Ergül, Muğla'da adeta ortalığı birbirine kattı. Bir gecede bir taksiyi gasbedip 3 kişiye çarpan, daha sonra yaya olarak kaçıp otomobil çalan firari Ergül, her yerde aranıyor.

Abone ol

Hakkında 28 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Aydın Ergül, ceza infaz yasasından yararlanıp Nazilli Açık Ceza İnfaz Kurumu'na nakledildi.

400 liraya anlaştığı taksiciyi gasbetti

Buradan firar eden Ergül, Nazilli'de bir taksiciyle 400 lira karşılığı Muğla'ya gitmek için anlaştı. Muğla'nın Kavaklıdere ilçesi yol ayrımında taksiyi durduran Ergül, şoförün boğazına bıçak dayayıp, başına tabancanın kabzasıyla vurarak taksiyi gasbetti.

Kaçarken bir de 3 işçiye çarptı

Olayın ardından taksi şoförü, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, taksiyi Muğla'nın Menteşe ilçesi girişinde tespit etti. Durdurulmak istenen Ergül, Karabağlar Yaylası mevkiinde 3 tütün işçisine çarparak kaza yaptı. Kazada bir ağaç ve büyük bir tabela da hasar gördü. Yaralanan 3 kişi, Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Bütün birimleri harekete geçirdi

Bu kez yaya olarak kaçan Aydın Ergül, aynı bölgede 48 NC 543 plakalı otomobili çaldı. Bir süre sonra bu araç da terk edilmiş bulundu. Ergül'ün yakalanması için bölgeye Polis Özel Harekat, Terör, Asayiş ve Trafik ekipleri sevk edildi. Drone ile havadan çalışmanın yapıldığı Karabağlar Yaylası'nda Aydın Ergül’ü arama çalışmaları sürüyor.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Tekirdağ'da kadın cinayeti karısının boğazını keserek öldürdü
Foto Galeri Tekirdağ'da kadın cinayeti karısının boğazını keserek öldürdü Galeriye Gözat