BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Burdur Belediyesi'nden 4 aylık umut!

Burdur Belediyesi ve İş-Kur İl Müdürlüğü işbirliği ile Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne 4 ay çalışacak işçi alınacak.

Abone ol

Burdur Belediyesi ve İş-Kur Burdur İl Müdürlüğü’nün işbirliği ile ‘Toplum Yararına Çalışma Projesi’ kapsamında Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne 4 aylığına 45 işçi alacak.

Burdur Belediyesi Toplantı Salonu’nda imzalanan protokol töreninde konuşan Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, “Hükümetin kısa süreli de olsa, işsizlere iş edindirmeyi amaçlayan bu faaliyeti, Burdur’da da biz geçen dönem gerçekleştirdik, İŞ-Kur Müdürlüğümüzde yeni bir sözleşmeyi daha şimdi imzalayacağız. Bu protokol en az 4 ay en fazla 6 ay devam edecek, çeşitli işyerlerinde çalışacak isteyenler İş-Kur Müdürlüğümüze müracaat edecek, çekilecek kurada çıkan işsizler bu projede görev alacak. 4 aylık veya 6 aylık maaşlarını İş-Kur Müdürlüğü ödeyecek” dedi. Başkan Akkaya, geçen yıl 160 kişinin istihdam edildiğini de hatırlattı.

İş-Kur Müdürü İsmail Deveci ise bu yıl Burdur Belediyesi ile iki projelerinin bulunduğunu belirterek, “Birinci proje 23 kişi, ikinci projemiz 22 kişi. Birinci proje önümüzdeki dönemde başlayacak, diğer 20 kişilik projenin kurasını Temmuz ayında çekmeyi düşünüyoruz. 25 Mart’ta Belediye Kültür Sarayı’nda ilk kuraları çekeceğiz” diye konuştu.