BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,24
HABER /  GÜNCEL

Burak Soylu kimdir aslen nereli Burak Soylu evli mi eşi kimdir?

TV 8 ekranlarında Acun Ilıcalı Elazığ için yardım kampanyası başlattı ve yaklaşık 51 milyon para toplandı. Elazığ için en büyük yardımı yapanlardan biri de iş adamı Burak Soylu oldu. Peki Burak Soylu kimdir, aslen nereli, yaşı kaç ve Burak Soylu evli mi?

Abone ol

Acun Ilıcalı deprem felaketini yaşayan Elazığ için dün akşam yardım kampanyası başlattı ve rekor bir bağış toplandı. TV 8'deki canlı yayına bağlanan ve 2 milyon bağışlayan Burak Soylu ise merak konusu oldu. Peki Burak Soylu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve iş adamı Burak Soylu evli mi? 

BURAK SOYLU KİMDİR:

1988 yılında Elazığ'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Elazığ'da tamamladı. Üniversite eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde aldı.

1988 yılında aile şirketi olan Soylu Evliyaoğlu Turizm'de meslek hayatına başladı. 2010 yılında ise şirketin yönetimine katıldı. 

Üniversitede BiletDükkanı.com platformunu kurdu. Daha sonra enerji ve bilişim sektörlerinde de yatırımlara başladı. Yatırımları teknoloji alanında büyüten Burak Soylu, 2019 yılında şirketleri Har Group çatısı altında yeniden yapılandırdı.

Grup şirketlerinden olan ve yazılım alanında faaliyet gösteren Roof Stacks, BiletDükkanı.com platformunun yanı sıra, birçok yenilikçi projeye de imza attı. Roof Stacks tarafından geliştirilen "GoArt" artırılmış gerçeklikle sanal mobil rehberlik projesi büyük ilgi uyandırdı. Roof Stacks, GoArt projesiyle T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Türkiye'nin Silikon Vadisi olarak nitelendirilen Gebze Bilişim Vadisi'ne kabul edilen ilk şirketlerden birisi oldu.

Roof Stacks, 2020'nin başlarında Dell, Google, Apple gibi dünya teknoloji devlerinin faaliyet gösterdiği, ABD'nin Teksas eyaletindeki Austin kentinde yeni bir ofis kurarak, uluslararası alanda büyümesini sürdürdü. Roof Stacks, yakında Kanada ofisini de hayata geçirecek.