BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,85
ALTIN 2.446,91
HABER /  GÜNCEL

Bunu bu kez bir kadın yaptı

İstanbul’da tanıştığı erkeklerin içeceğine ilaç katıp uyuttuktan sonra gasp ettiği öne sürülen kadın gözaltına alındı

Abone ol

Bu haber Nuri Alço filmlerini aratmıyor. Ama bir fakla...İstanbul'da bir kadın tanıştığı erkeklerin içeceğine ilaç katarak uyutup gasp ediyor. 

Harbiye Polis Merkezi’ne başvuran İ.A. (57) 18 Eylül’de Şişli’deki bir simitçide tanıştığı kadın tarafından gasp edildiğini belirterek şikayetçi oldu. İ.A. ifadesinde, “Benimle samimiyet kurdu. Birlikte bir marketten alışveriş yaptık. Daha sonra bizim eve gittik. Meyve suyuma kattığı ilaçla beni uyuttu. Ardından 2 bin 300 lira, cep telefonu ile kredi kartımı gasp etti. Kredi kartımdan da 180 lira para çekmiş.” dedi.

ALIŞVERİŞ YAPARKEN KAMERAYA YAKALANDI

Müracaat üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, ikilinin tanıştıkları simitçinin ve alışveriş yaptıkları marketin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerde, İ.A. ile kendisini gasp ettiğini ileri sürdüğü kadının alışveriş yaptıkları anın kameraya yansıdığı ortaya çıktı.

ŞİŞLİ'DEKİ EVİNDE YAKALANDI

İncelenen görüntülerden kimliği belirlenen Hesna P., Şişli’deki evinde yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan Hesna P., uyutulduktan sonra gasp edilen İ.A. ile aynı yöntemle 200 lirası gasp edilen Ö.Ç. (82) tarafından teşhis edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilen Hesna P., tutuklanarak cezaevine gönderildi.