BIST 10.046
DOLAR 32,54
EURO 34,76
ALTIN 2.400,50
HABER /  SPOR

Bu transfer Feneri uçurur!

Fenerbahçe'ye Brezilyalı bir golcü... 23 yaşındaki Sambacı'ya 3 milyon Euro verilmiş. Peki o isim kim dersiniz?

Abone ol Rus Sport gazetesi, Brezilyalı golcü Love'ın Fenerbahçe ile anlaştığını yazdı. 23 yaşındaki CSKA’lı santrforun Sarı-Lacivertli kulüple 3 milyon euro‘dan 3 yıllık ön protokol yaptığını öne süren gazete, ‘Resmi açıklama bir hafta içinde yapılacak’ iddiasında bulundu

Avrupa basını golcü arayan Fenerbahçe için her gün yeni bir iddia ortaya atıyor. Önceki gün İngiliz gazetelerinin ‘Fenerbahçe, Shevchenko için Chelsea’ye 15 milyon dolar önerdi’ haberinden sonra dün de Rus basını Vagner Love’un, Sarı-Lacivertli kulüple anlaştığını öne sürdü. Sport gazetesi, manşetten verdiği haberde bu transferi Teknik Direktör Zico’nun istediğini yazdı.

CSKA'YA 8 MİLYON EURO

Gazete, haberinde ‘CSKA Moskova’da mutsuz olan Brezilyalı golcü, Fenerbahçe ile geçen hafta ön protokol yaptı. 3 yıllığına 9 milyon euro alacak. Fenerbahçe, CSKA’ya da 8 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. 23 yaşındaki futbolcunun transferi hakkında resmi açıklama gelecek hafta yapılacak. Fenerbahçe Yönetimi bu anlaşmayı sır gibi saklıyor’ ifadelerine yer verdi.

ALEX LOVE'Yİ ÖVMÜŞTÜ

23 yaşındaki Love’nin CSKA ile 2011 yılına kadar anlaşması bulunuyor. Brezilyalı yıldız, Rus kulübünde 83 maçta 40 gol attı. 1.71 cm boyundaki santrfor, futbola Palmeiras’ta başladı. 2004 yılında CSKA Moskova’ya gelen Sambacı, 2005’te CSKA ile UEFA Kupası şampiyonu olurken 2007’de de Brezilya forması altına Copa America’yı kazandı. Fenerli Alex de daha önce Love için ‘Bizde çok iş yapar’ demişti.