BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.470,94
HABER /  GÜNCEL

O... Çocukları Beyazı dağıttı

Filmin adı O...Çocukları olunca Beyaz, bıçak sırtında gezindi. Fanatik Fenerli şovmenden bir de Sivasspor itirafı geldi.

Abone ol İNTERNETHABER

Beyaz, en zor programlarından birini yaptı. Çünkü konukları O...Çocukları filminin oyuncularıydı. Demet Akbağ,
Sarp Apak ve Özgü Namal'dı...

Filmin adı O...Çocukları olunca muhabbet "bıçak sırtında" yürüdü. Bir yandan RTÜK, diğer yandan filmin küfür içeren ismi Beyaz'ı buram buram terletti.

Beyaz filmin adının sakatlığını, "O...Çocukları... Bu sohbet nerede biter yahu... Bıçak sırtında yürüyoruz valla..." sözleri ile özetledi.

Filmin adını her ağzına alışta tereddüt geçirdi. "Bu O bildiğimiz bayağı "o" değil mi?" diye sorunca Demet Akbağ büyük bir pot kırdı. Espri yapayım derken "Ordulu çocuklar" sözü ağzından çıktı...

İlerleyen dakikalarda yaptığı hatanın farkına varıp bunu düzeltmeye çalıştı. Ama söz bir kez ağzından çıkmıştı...

Beyaz, "Bu isimden bir ürkmediniz mi?" diye konuklarına sorduğunda yanıt Özgü Namal'dan geldi.

Namal, "Ben filmin ismine bile bakmadım... O... Çocukları anlatıyor işte... İlk kez bir terim gerçek anlamında kullanılıyor. " dedi.

KEŞKE SİVAS ŞAMPİYON OLSAYDI

Fanatik Fenerbahçe taraftarlığı ile bilinen Beyaz, Sivasspor'un başarılı teknik direktörü Bülent Uygun'u da programına konuk etmişti. Uygun'a, "Ben Fenerbahçeli'yim ama bu yıl Sivas'ın şampiyon olmasını istedim. Herhalde herkes de öyle istedi" itirafında bulundu.

Bülent Uygun ise Sivas'da yaşadığı ilginç bir olayı aktardı. Bir intihar vakasına denk geldiğini aktaran Uygun, iflas eden işadamını çatıdan nasıl indirdiğini şu esprili sözlerle anlattı;
-"Bizim paramız yok sen çekil, ben intihar edeceğim dedim, intihardan vazgeçti..."

Bülent Uygun kendisinin yerine takımın başında kimin olmasını isteyeceği yönündeki soruya "Ümit Özat gibi takımın başına bir Sivaslının geçmesini istiyorum" yanıtını verdi.

Beyaz, Sivasspor'u "gönüllerin takımı" ilan ederek bir de kupa verdi.