BIST 9.797
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.429,02
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim eleme gecesi kim elenir?

Gökçe Markal Bu Tarz Benim 'de geçen hafta elendi. Bu hafta İşte Benim Stilim adını alan TV8 'deki Bu Tarz Beni 'de kim elendi. 14 Şubat eleme gecesi sürprizlere gebe.

Abone ol

Bu Tarz Benim 'de kim elendi sorusu yarın yapılacak eleme gecesinde yanıt bulacak. Bu Tarz Benim adını değiştirip İşte Benim Stilim adını alan Tv8 kanalındaki eleme gecesinde Maria Surina sürprizi yaşanabilir.  İşte Benim Stilim (Bu Tarz Benim) 14 Şubat eleme gecesinde 3 isim koruma altında olduğu için elenmeyecek.
KİM ELENDİ JÜRİNİN ÖNÜNE MARİA SURİNA VE ALMİLA GELDİ (SONUÇ İÇİN TIKLAYIN)
Bu Tarz Benim (İşte Benim Stilim) TV8 eleme gecesinde jürinin önüne elenmek için gelmeyecek üç yarışmacı cuma günü belli oldu. Zeynep Öztürk , Gülay Hançer ve Melisa Şahin taç giydikleri için elenme korkusu yaşamayacak. Bu hafta eleme gecesinde en sıkıntılı isim jüriyle sert atışmalara giren Maria Surina olarak görünüyor. 10 kişi kalan Bu Tarz Benim kızları içinde eleme gecesi bomba bir ismin elenmesi muhtemel görünüyor.

BU TARZ BENİM 14 ŞUBAT ELEME GECESİ
işte-benim-stilim-eleme-gecesi.jpg
İşte Benim Stilim (İşte Benim Stilim) eleme gecesinde konuk jüri üyesi Ersin Korkut oldu. İşte Benim Stilim gala gecesinde Ayshe, Cem Belevi, Simge ve Yankı Alper şarkıları ile renk katacak.

BU TARZ BENİM 'DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
Geçen hafta Bu Tarz Benim (İşte Benim Stilim) ismiyle ekrana gelen TV8 'deki gala gecesinde elenen isim Gökçe Markal oldu. Gökçe Markal ve Gülay Hançer jürinin önüne gelen kızlar olmuştu. Jüri oylamasında giden Gökçe Markal olmuştu.


MELİSA ŞAHİN TAÇ GİYİNCE ÇOK ŞAŞIRDI
Melisa Şahin cuma günü ismi 'karakter katiline' çıkan Özden Cerrahoğlu ile kavga etti. Özden Cerrahoğlu eleştiriden kişiliğe varan hakaretleri ile Melisa Şahin 'i ağlattı. Direnci ile bilinen Melisa Şahin stüdyoyu ağlayarak terketti. Melisa Şahin yaşadığı olayın ardından taç giyince çok şaşırdı. İşte Melisa Şahin 'in stüdyoyu terkettiği anlar;


NUR YERLİTAŞ SONUNDA PATLADI
Özden Cerrahoğlu 'nun şımarıklığı ve Bağdat Caddesi kızları gibi ağzını yaya yaya konuşması sonunda Nur Yerlitaş 'ı da patlattı. Nur Yerlitaş basınca fırçayı hazır cevap olduğunu sanan Özden ağlamaya başladı.