BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,48
HABER /  GÜNCEL

Tecavüz edemeyince gasp etti

Samsun'da eski sevgilisine tecavüz etmeye kalkan ancak beceremeyen adam, kadının para ve telefonunu gasp etti.

Abone ol

Samsun İlkadım'da eski sevgilisi 34 yaşındaki E.G.’nin evine zorla girip bıçak tehditiyle cinsel tacize yeltenen Selahattin S, başaramayınca bu kez kadının 1650 lira parası ve cep telefonunu gasp etti.

Olay Samsun’un İlkadım İlçesi Hürriyet Mahallesi Talimhane Caddesi üzerinde 8 gün önce meydana geldi. İddiaya göre Selahattin S. ile E.G. yaklaşık 4 ay önce tanışarak arkadaş oldu. Daha sonra iki sevgili arasında çıkan kavgada Selahattin S., E.G.’yi dövüp karakolluk olunca evden uzaklaştırma cezası aldı.

BOĞAZINA BIÇAK DAYAYIP EVE GİRDİ

Olay günü evinde yalnız yaşayan E.G. bir lokantaya yemek siparişi verdi. Yemeği götürecek olan kurye, o sırada lokantada olan arkadaşı olan Selahattin S.’ye E.G.’nin yemek sparişi verdiğini söyledi. Bunun üzerine siparişi birlikte götürdü. Kurye yemeği verip ayrıldıktan sonra Selahattin S. eve zorla girip E.G.’nin boğazına bıçak dayayıp "Bana sürekli para vereceksin" diyerek tehdit etti. Daha sonra kadına tokat atıp boğazını sıktıktan sonra cinsel ilişkiye girmek istedi. E.G.’nin direnip bağırması üzerine 1650 lira ve cep telefonunu gasp edip evden ayrıldı.

Başına gelenlerin ardından polise giden E.G.’nin şikayeti üzerine polis, şüpheliyi bugün İlkadım ilçesi’nde yakalayıp gözaltına aldı. Şüpheli ifadesinde suçlamaları kabul etmeyip, "Evine yemek götürdüm. İçeri girdiğim doğru ancak sadece konuştuk. Kesinlikle gasp ve cinsel tacizde bulunmadım" dedi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.