BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.450,43
HABER /  GÜNCEL

Bu nasıl adalet böyle

İki komşusunun tecavüzüne uğrayıp dayak yiyen S.K hastaneden taburcu edildi.

Abone ol

İki komşusunun tecavüzüne uğrayıp hamile kalan ve hamileliğinin 28"nci haftasında, çocuğunu düşürmesi için tecavüzcülerden yediği dayaklar sonucu beyin kanaması geçiren ilköğretim okulu öğrencisi 13 yaşındaki S.K., yoğun bakımda 40 gün kaldıktan sonra taburcu edildi. Gözü yaşlı anne, suçluların yakalanmasını isterken S.K. ailesinin koruması altında doğacak kızını bekliyor.

Esenyurt"ta Evren Oto Sanayii"ndeki Hakkı Tonguç İlköğretim Okulu"nun 6"ncı sınıfında okuyan S.K, geçen haziran ayında, başının çok ağrıdığını söyledikten sonra baygınlık geçirdi. S.K. Gaziosmanpaşa"daki özel Halk Hastanesi"ne kaldırılırken annesine "Komşumuz Erol ve Recep bana tecavüz etti. Çocuğu düşürmem için de beni uzun süredir dövüyorlardı" dedi. Kaldırıldığı hastanede S.K"nın kafasında darp izleri ve bedeninde morluklar tespit edildi.

YAŞAM MÜCADELESİ

Beyin kanaması geçirdiği belirlenen S.K, ameliyat edildikten sonra yoğun bakım ünitesine alındı. Anne babası Sevinç K. ve Tahsin K. da savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ancak S.K. hastanede olduğu için ifadesine başvurulamadı.

Hastanede 40 gün yaşam mücadelesi veren ve çocuğunu kaybetme tehlikesi geçiren S.K, önceki gün taburcu edildi. Hamileliğinin 8"inci ayına giren S.K, hastaneden çıkar çıkmaz avukatı ve bir psikolog eşliğinde Esenyurt Jandarma Karakolu"nda ifade verdi.

DEFALARCA YAPTILAR

S.K. yaşadıklarını "Bana tecavüz edenler, evimizin duvarını tamir eden Recep B. ve Erol Ş. Recep ve Erol olayı anne babama anlatmamam için beni tehdit etti. Bana "Bizim dediklerimizi yapacaksın. Anne ve babana anlatırsan ikisini de öldürürüz" dediler. Sonra defalarca oldu. Hamile olduğumu öğrenince de beni dövmeye başladılar. Erol başıma taşla vurdu" diye anlattı.

Bunu yapan insan olamaz

Emekli olduktan sonra şoförlük yaparak evinin geçimini sağlayan baba Tahsin K. "Altısı kız 7 çocuğum var. S. en küçük kızım. Olayı öğrenince sinir krizi geçirdim. Kızımın isimlerini verdiği kişiler serbest geziyorlar. Böyle adalet olur mu? Tecavüz eden kişilerden birinin kızımla okula giden kızı var. Bunu yapanlar insan olamaz. Bizi bitirdiler" dedi. Gözü yaşlı anne Sevinç K. ise kızını öperek, "Büyük acı çekiyoruz. Kızımı bu duruma getirenler utansın. Çok şükür kızım ölmedi. Perişan olduk. Bunu yapanlar cezalarını çeksin" diye konuştu.

Haber: Süleyman Kaya
Kaynak: www.hurriyet.com.tr