BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,80
ALTIN 2.433,66
HABER /  GÜNCEL

Bu hırsızların Allah korkusu da yok

Bursa'da yakalanan hırsız bu sözü söyletti. 70 yaşındaydı hırsızlık yapan kişi. Daha beteri bir camide çanta çalarken yakalandı.

Abone ol

Bursa'da, üniversite öğrencisinin camide namaz kıldığı sırada kenara bıraktığı çantasını çalan 70 yaşlarındaki zanlı, güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, ailesini ziyaret etmek için üç gün önce Bursa'ya gelen Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Edebiyat Bölümü öğrencisi Mücahit Polat (22), dün bir camide öğlen namazını kıldı.

Polat, yanında taşıdığı içinde öğrenci kimliği, sürücü belgesi, kredi kartı, 2 adet cep telefonu ve 415 TL bulunduğu bildirilen çantasını namaz kıldığı sırada yakınındaki kirişin önüne koydu.

Namazın ardından çantasının yerinde olmadığını fark eden üniversite öğrencisi, durumu cami görevlilerine ve polise bildirdi.

Camide yapılan incelemede, çantayı çalan zanlının güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.

Görüntüyü izleyen güvenlik güçleri, 70 yaşlarında olduğu tahmin edilen ve kimliği henüz tespit edilemeyen zanlının, camide önce kadınların ibadet ettiği bölümü kontrol ettikten sonra erkeklerin bulunduğu bölüme geçtiğini ve çaldığı çantayı ceketinin içine gizleyerek olay yerinden kaçtığını belirledi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü, zanlının arandığı bildirildi.