BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Bu haber yüzünden boşanıyor

Hüsnü Şenlerndirici gazetede çıkan bir haber yüzünden eşinden boşanıyor. Peki haber ne mi? İşte cevabı...

Abone ol

Hüsnü Şenlendirici, eşi Nazire Hanım'ın, dün Günaydın'a boşanacağını açıklamasına sinirlendi: Konuşup, sorunu halletmiştik. Ama şimdi bu haber çıktı diye ayrılacağım!.

Eşim açıklamaları için üzgün
Klarnetçi Hüsnü Şenlendirici cephesinde işler iyice karıştı! Manken Ece Gürsel'den sonra ünlü şarkıcı Deniz Seki'yle de adı aşk dedikodularına karışan Şenlendirici'nin eşi Nazire Hanım, pazar günü çıkan GÜNAYDIN'a boşanacaklarını açıklamıştı. Ünlü klarnetçi, eşinin açıklamalarına üzüldüğünü söyleyip ekledi: Şimdi arayın Nazire Hanım'ı bakalım ne diyecek? Tutuşmuş mu size bu açıklamaları yaptığı için. Öfkeyle söylenen şeyler!

Yaptığım her şey yıkılacak
Eşi ile konuşup sorunu giderdiklerini anlatan Şenlendirici, ancak haber çıktığı için her şeyin farklı olacağını söyledi ve şöyle devam etti: "Bu ortamlardan ailemi kaçırmaya çalışıyorum. Bu haber, yaptığım her şeyin bir anda yıkılması demek. Öfkeyle söylenen şeylerin sonucu bu olmamalı. İki kişinin arasında, dört duvar arasında yaşanması gereken mevzunun buralara gelmesi hiç doğru değil. Bu haber çıktığı için boşanacağım!"

Nazire Hanım'a büyük destek
"Erkekler parayı bulunca, böyle gözü dışarıda olur!", "Nazire Hanım, halk senin yanında, onu tarihe gömecektir", "Böyle erkekler asla ve asla evlenmesinler!"