BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Bu CD Galatasarayı vurur

Daum derbi hazırlıklarına şimdiden başladı. Alman hoca futbolcularını dolduruşa getirecek.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Alman çalıştırıcısı futbolcularını Galatasaray derbisi öncesinde havaya sokacak özel bir CD hazırlatıyor.

Habertürk muhabiri Senad Ok'un haberine göre CD derbi öncesi futbolculara dağıtılacak.

Tecrübeli hoca bugüne kadar 2 CD hazırlatıp oyuncularına dağıttı. Üçüncüsünün hazırlakları ise sürüyor.Bu CD Galatasaray derbisi öncesinde futbolculara dağıtılacak ve İspanyolca, İngilizce, Türkçe ve Porketizce olarak seslendirilecek.

CD'nin ilk bölümünde ise "Fenerahçe bir ailedir" görüntüsü yer alıp oyuncuların eşleri ve çocuklarıyla birlikteki görüntülerine yer verilecek.

CD'nin ikinci bölümünde ise karşılaşmalarda ve idmanlarda yaşanan coşku dolu görüntüler ve sevinç gösterileri bulunacak.

Daum'un isteği üzerine bu görüntüler arasında eskilerden hiçbir şey yer almayacak. Tamamen bu sezona ait görüntüler olacak. Alman çalıştırıcı böylece futbolcuların kafasında geçen sezona ait olan ne varsa her şeyin silinmesini istiyor.

Şu anda proje aşamasında olan bu CD'nin önümüzdeki haftaya kadar hazırlanacağı ve Galatasaray derbisi öncesinde tüm futbolculara dağıtılacağı öğrenildi.