BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

3-0lık skor TV parçalatıyordu

3-0'lık ağır yenilgi Galatasaraylı futbolcuların sinirini bozdu. Maçı TV'den izleyen Emre Güngör sinir küpüne dönmüş.

Abone ol

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Emre Güngör, yaşadığı şanssız sakatlıklar nedeniyle zaman zaman moralinin bozulduğunu belirtirken, şu an durumunun iyi olduğunu ve önlerindeki Trabzonspor maçında oynayabilecek duruma geleceğini söyledi.

Galatasaray TV'de yayınlanan Son Pas adlı programa konuk olarak katılan Emre Güngör, "Bir futbolcunun başına gelebilecek talihsizlikler üst üste benim başıma geliyor'' dedi.

''ANKARAGÜCÜ MAÇINDA AZ KALSIN TELEVİZYONU KIRIYORDUM''

Ankaragücü maçında kazanmaya çok odaklandıklarını dile getiren Emre Güngör, ''Ankaragücü karşısında çok pozisyonumuz vardı ve bir tanesini atsaydık orada oyun kopardı bizim için. Olmayınca olmuyor. Futbolda her şey olabilir ama tabi bizim gibi bir takıma böyle skor yakışmıyor. Az kalsın televizyonu kırıyordum. En azından sahadayken canını dişine takıyor, elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Dışarıdan izleyince daha çok heyecan yapıyor insan'' diye konuştu.

''RAKİPLERİMİZ KÖTÜ OYNARKEN DE KAZANIYOR''

Emre Güngör, rakiplerinin aksine, Galatasaray'ın yalnızca iyi oynadığı zaman kazanabildiğini ve kötü oynadığında ise puanlar kaybettiğini dile getirerek, şunları söyledi:

''Rakiplerimiz de puan kaybedecek, onlar puan kaybettiği zaman biz kazanacağız. Tekrar eskisi gibi liderliğe oturacağız. Zaten tüm maçları kazanacağız diye bir şey yok. Eğer üst seviye lig oynuyorsanız, yenilgi ya da beraberlikler kaçınılmaz. Bazı takımları televizyonda izliyorum. Çok şanslı galibiyetler alıyorlar. Çok kötü oynarken galibiyetler alıyor. Onları bu kurtarıyor, ama biz her zaman iyi oynadığımız zaman kazanıyoruz. Kötü oynarken de kazanabilsek çok güzel olacak. Rakiplerimize bakıyorum, bizim oynadığımız futbolun yarısını oynamıyorlar. Ama onlar kötü oynarken kazanıyor.''

Önlerinde Trabzonspor, Dinamo Bükreş ve Fenerbahçe ile karşılaşacakları çok önemli bir dönem olduğuna dikkati çeken Emre Güngör, bu bölümü başarıyla geçeceklerine, iyi motive olup derbi maçta Fenerbahçe'yi de yeneceklerine inandığını kaydetti.