BIST 10.313
DOLAR 32,23
EURO 34,78
ALTIN 2.454,56
HABER /  GÜNCEL

Biri fena tongaya düştü ama kim?

Anchormanlar Çelebi'yle röportaj için kuyruğa girdi. Sorular ve cevapları aynı olunca bülten copy past oldu.

Abone ol

İstanbul Şişli'de bulunan sendika binasının 7. katından silahlı saldırıya uğrayan DİSK Başkanı Süleyman Çelebi'nin tedavisi sürüyor. Çelebi'nin bugünkü ziyaretçelire ise ekranın ünlü isimleri oldu.

DİSK Başkanı Süleyman Çelebi'nin Florance Nightingale Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor. İki bacağına birer kurşun isabet eden Çelebi, ameliyat olurken sol ayağına platin takıldı. Bir hafta daha hastanede kalacak olan Çelebi'nin tedavisi ise yaklaşık üç ay sürecek. Çelebi, bu süre zarfında sol ayağının üzerine basamayacak.

Saldırı sonrası kaldırıldığı Florence Nightingale Hastanesi'ndeki ameliyatın ardından alındığı yoğun bakım servisinden önceki gün çıkarılan Çelebi, servis odasındaki özel odasına kaldırıldı. Yoğun ziyaretçi trafiğinin yaşandığı hastanenin bugün ki konukları ise ekranın deneyimli isimleri oldu. 

MİKROFONU KAPAN ÇELEBİ'YE KOŞTU

Hastanede Mehmet Ali Birand'ı, ekranın deneyimli yüzü Fatih Portakal temsil ederken; Uğun Dündar ve Ali Kırca Çelebi'yi özel odasında bizzat ziyaret eden isimlerden oldu. Her üç isim de hastane odasında yapılan röportajı, ekrana öyle bir taşıdı ki izleyenler Çelebi'nin sadece o TV kanalına konuştuğunu sandı.

BİRAND HIZLI DAVRANDI

Bu ilginç yarışı burun farkıyla kazanan isim ise Mehmet Ali Birand oldu. Birand, rakiplerine göre biraz daha hızlı davrandı ve röportajı bültenin ilk çeyreğinde "Çelebi hastane odasında Kanal D'ye konuştu" başlığıyla ekrana taşıdı. Uğur Dündar yönetimindeki Star ise işi biraz daha ileri götürdü. Dündar'ın ekibi yapılan röportaj için "Önce Dündar'a anlattı" başlığını tercih etti. Asıl kazanan ise TV kanallarını ayrı ayrı kabul ederek, büyük ihtimalle de birbirinden habersiz olarak röportaj yaptıran Çelebi oldu.

İŞTE ANCHORMANLARIN
EKRANDA ANLAMSIZ KALAN ÇELEBİ
YARIŞI

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]