BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Ekranlardaki beş güzelin sırları

Birbirinden güzel bu tv yıldızlarının ne giydikleri ne içtikleri herzaman merak edilir.İşte sırları...

Abone ol

CEYDA DÜVENCİ (Oyuncu)

Spor merkezlerini hiç sevmiyorum

1- Tarzım sade ama aksesuar olarak toka, yüzük veya kolye ile renklendiriyorum. Değişken ruh halime göre tarzım da değişir.

2- Bakımlı, kendini her haliyle seven ve güvenen, sağlığına dikkat eden kadınlar güzeldir. Özellikle göz kamaştırıcı dişlerle gülümseyen her kadın bana güzel geliyor.

3- Ayda bir kese yaptırırım. Yıkanırken banyodan çıkmadan önce vücuduma bebe yağı sürerim. Son iki senedir kozmetiktüketmiyorum. Yüzüm ihtiyaç duydukça E Vitamini kapsülü sürüyorum. Yaz boyunca C Vitaminli ve 15 korumalı nemlendirici kullanıyorum. Cildimi iki ayda bir cilt doktoruma temizletiyorum.

4- Spor merkezlerini hiç sevmem. Özel spor hocamla iki senedir haftada üç gün spor yapıyoruz. Hava durumuna göre yazın havuzda ve dışarıda, kışın evde aletli spor yapıyoruz. Bunun dışında lisanslı tenisçiyim. Çok oynamasam da, fırsat olursa tenis oynamayı seviyorum.

5- Yemek yaparım. Patlıcan yemekleri ve zeytinyağlı sebze yemekleri favorim.

[PAGE]

 

FAHRİYE EVCEN (Oyuncu)


Güzelliğimin sırrı bakımlı olmam

1- Ruh halime göre değişebiliyor. Genelde spor ve casual giyinmeyi seviyorum. Klasik kıyafetleri pek tercih etmiyorum.

2- Buna bir oyuncu olarak cevap verecek olursam; kişinin güzel olup olmaması onun başarısını etkilemez bence. Güzel veya yakışıklı olan veya olmayan birçok başarılı oyuncu var dünya çapında. Bir oyuncunun güzelliği ne pozitif ne de negatif anlamda kıstas olarak görülmeli.

3- Boş günlerimde kendime zaman ayırmayı seviyorum. devamlı olarak cilt bakımımı kendim yapıyorum. Kil, yosun, havyar, istiridye ve çay ağacı yağı özlü maskeler favorilerimdir. Bakımlı olmak veya spor yapmak bir insanın kendini iyi hissetmesini sağlıyor. Kendini iyi hissettiğinde ise bunu pozitif anlamda dışa vurursun. Güzelliğimin en büyük sırrı sanırım kendime bakmam.

4- Sporla aram çok iyi. Boş zamanlarımın büyük bir kısmını spor yaparak geçiriyorum. Haftanın en az üç günü mutlaka spor yapıyorum. Sporu hem sağlıklı ve formda kalabilmek için hem de eğlendiğim için yapıyorum.

5- Mutfağa çok fazla zaman ayıramadığım için yemek yapmakla aram çok iyi sayılmaz. Yine de yapmayı ve yemeyi sevdiğim yemekler var: Mesela fırında sebzeli makarnalar ve balık. Hem yapımı kolay hem de lezzetli ve sağlıklı yemekler. Kızartmalardan genel olarak kaçınırım.

[PAGE]



HANDE SUBAŞI (Türkiye eski güzeli, oyuncu)

Abur cubur dahil herşeyi yerim

1- Rahat ve şık. Mesleğim gereği de her karaktere bürünmek zorunda olduğum için de bende pek bir alışveriş hevesi yok. Çok yoruluyorum, bana çok zor geliyor. Belki bundan kaynaklanıyor. Modelliğe başlamadan daha meraklıydım, sanırım doydum. Hayata bakış açım da böyle. Çok uçlarda olmayı sevmiyorum. Başarılı, güzel gidiyorum, karşılığını da alıyorum. Fazla hırs yapmayı gerekli bulmuyorum.

2- Güzellik, bir insanın kişiliği ve yaşam tarzıyla bir bütündür.

3- Özellikle makyajlı olduğumda göz makyajım için ayrı bir ürünüm var onunla yüzümü temizlerim, ardından jelle ve ılık suyla yıkar, tonikle de temizleyip üzerine nemlendiricimi kullanırım. Mümkün olduğunca makyajsız olmaya ve cildimi derinlemesine temizlemeye dikkat ederim. Mesela hiçbir zaman makyajla uyuduğumu bilmem. Zaman zaman saçıma badem yağı ve Bepanthene’den karışım yaparım. Cildim için de kullandığım markanın peeling kremi var. Haftada bir, iki kez onu yaparım.

4- Aslında yüzmeyi çok seviyorum ama İstanbul’da fırsat bulamıyorum. Fitness yapmayı asla düşünmem. Bir kere çok sıkıcı, bir de vücudum çok kaslı. Salon hareketlerini yaparsam çirkin bir görüntüm olacağına inanıyorum. Bence en iyisi yürüyüş ve yüzme.

5- Bazı insanlar günde sadece bir bardak su içer, içmezseler akıllarına gelmez. Benim çantamda mutlaka bir şişem vardır. Veya başucumda mutlaka bir bardak vardır. Bir de küçüklüğümden beri meyveyi hayatımdan eksik etmem. Yemek de ayırt etmem. Bir tek kerevize soğuk bakıyorum! Onun dışında abur cubur da dahil her şeyi yiyorum.

[PAGE]



ÖZGE ÖZBERK (Oyuncu)


Herşeyin başı doğallık

1- Sade bir stilim olduğunu söyleyebilirim.

2- Güzellik, sadece olduğunuz gibi görünmekten yani doğallıktan geçer... Sizi özel kılan da budur.

3- Çok kuru bir cilt tipine sahip olduğum için özel olarak bir tek nem maskesi sıkça uyguluyorum. Bunun dışında özellikle dikkat ettiğim şey cildimin temiz olmasıdır.

4- Pek iyi değil. Düzenli olarak yaptığım söylenemez.

5- Yoğun iş tempomuzdan yemek yapmaya fırsat bulduğumda 30 dakika içinde üç çeşit yemeği leziz bir şekilde yapmayı başarabilirim.

[PAGE]


ZEYNEP BEŞERLER (Oyuncu)

 Sebze ağırlıklı besleniyorum

1- Ünlü olmam yaşam stilimi etkilemedi, sakin bir hayatım var. Dinlenmek için deniz kenarında vakit geçirmeyi tercih ediyorum...

2- Belli kalıplarda bir güzellik anlayışım yok ama bence Julia Roberts çok güzel bir kadın.

3- Gece makyajla yatmamaya dikkat ediyorum. Ayda bir kere de peeling yapıyorum ve her zaman nemlendirici kullanıyorum.

4- Uzun yıllar spor yaptım. Şimdi de vakit buldukça spor salonuna gidiyorum ama maalesef düzenli değil.

5- Abur cubur pek yemem, etle de aram iyi olmadığı için sebze ağırlıklı beslenirim.