BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.438,38
HABER /  GÜNCEL

Bu bebeği görenler kahroluyor!

4.5 aylıkken nezle oldu. Ateşi düşürülemeyen bebek bu hale geldi!

Abone ol

Ateş deyip geçmeyin! Minik Esem 4.5 aylıkken nezle oldu. Doktor, bebeğin soğuk algınlığı geçirdiğini belirterek ilaç verdi. Ancak Esem bebeğin ateşi beş gün sonra çok yükseldi.  Bebeği hemen Bağcılar’da özel polikliniğe tekrar götürdüler. Ayfer-Cemal Akgümüş çiftin yargıya taşıdığı iddiaya göre; Esem bebek ateşli havale geçiriyordu. Uzmanlık alanı çocuk doktoru olmayan hekim Esem'e yanlış tanı koydu. Yüksek ateşini düşüremedi. Bir fitil daha verip, ‘ateşin düşmesini ' isteyerek 1.5 saat daha sedyede bekletti.

'Görmüyor, koşamıyor, hortumla besleniyor''
Durumu daha ağırlaşınca Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bebek için çok geçti. İki güzünde görme kaybı, bir kulağında ise yüzde 40 duyma kaybı oluşmuştu. Minik Esem şimdi 2.5 yaşında.Yaşıtları gibi koşamıyor, yemek yiyemiyor, yürüyemiyor. Karın bölgesine takılan bir hortumla besleniyor.

'Yargıya sığındılar'
Ayfer-Cemal Akgümüş, bebeklerine yanlış müdahalede bulunan sorumlular  hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundular.

Poliklinikten fatura almayınca!
Ancak mahkeme, Akgümüş çiftinden, şikayetçi oldukları güne ait  makbuzları istedi. O günün telaşıyla poliklinikten fatura almayı unutan çift, iddialarını kanıtlayamadı. Ve aleyhlerinde karar verildi.Dosya şimdi yargıtayda. Akgümüş çifti kararlı. Yargıtayın olumsuz cevap vermesi durumunda  Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne götüreceklerini söyledi.
www.habercocuk.com