BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,80
ALTIN 2.433,66
HABER /  SPOR

Brezilyanın ölüsü bile yetti

Brezilya'da değişen bir şey yok. Hırvatistan maçında yaşananlar Avustralya maçında da tekrarlandı.

Abone ol

Cafu ve Roberto Carlos kanatlardan bindirme yapamayınca, Ze Roberto ve Emerson da yaratıcılıktan yoksun oynayınca, Adriano ve Ronaldo defansın arasına gömülünce Brezilya'dan geriye sadece Ronaldinho'nun driplingleri ve Kaka'nın ceza alanı dışından ya tutursa şutları kalıyor.

Ne İspanya ve Arjantin'in felç edici pas alışverişi ne Almanya'nın hücum zenginliği ne de Hollanda'nın sürekli değişen set hücumları... İlk yarı boyunca hiçbiri yoktu Brezilya'da ve formalarını değiştirseler sıradan bir takımdan farkları kalmazdı. İlk yarı boyunca 3. dakikada auta giden Kaka'nın şutu ve 27'de Ronaldo'nun harcadığı pozisyon dışında hiçbir şey yapamadılar.

ÇOK KAÇIRDILAR

AVUSTRALYA ise ceza alanına kadar götürdüğü topu kale direkleri arasından geçirmedi. İkinci yarı daha arzulu bir Brezilya sahaya çıktı. 49'da Ronaldinho'nun pasını alan Ronaldo, Adriano'yu gördü. Inter'in golcüsü, Chipperfield'ın bacakları arasından topu kaleye gönderdi: 1-0. Avustralya morali bozulsa da gol aramaya devam etti. Bresciano, Kewell ve Viduka çok kaçırdı. Önce Kaka'nın ardından Cafu'nun şutu direkten döndü. İkincisinde Fred topu tipledi: 2-0.