BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.439,83
HABER /  SPOR

Ailtonu alan Fran bedava

Beşiktaş, elinde kalan Ailton ve Juanfran için yeni bir çözüm buldu:

Abone ol

Beşiktaş, elinde kalan Ailton ve Juanfran için yeni bir çözüm buldu: Ailton'u alan kulübe Juanfran kelepir olarak verilecek.

Beşiktaş bir yandan yabancı transferi için uğraşırken, diğer yandan da geçen seneden kalan yabancıları temizlemeye çalışıyor. Ailton ve Juanfran'ı bir türlü satamayan siyah-beyazlılar bu yüzden kontenjan sorunu da yaşıyorlar. Ancak gelecek sezon genç ve dinamik bir takım kurmak isteyen Beşiktaş, bir noktadan sonra maddi kaybı da göze alarak bu iki futbolcudan kurtulmayı kararlaştırdı. Beşiktaş'ın bunun için bulduğu son yol ise paket transfer. Yani Ailton'u alacak kulübe Juanfran da son derece uygun bir fiyatla teklif edilecek.

BAKİ  MERCİMEK İMZALIYOR

Öte yandan Basel'in Delgado transferinde çıkardığı sorunlar devam ederken, Kartal'ın alternatif olarak Insua ile anlaşmaya vardığı kaydedildi. Arjantinli futbolcu yıllığı 850 bin Euro'dan, 3 yıllık anlaşmaya evet derken, kulübüne de 4 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Ancak Tigana'nın Delgado ısrarı işi karıştırıyor. Bu arada Baki Mercimek bugün saat 12.30'da imza atacak.