BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,09
ALTIN 2.465,65
HABER /  SPOR

Fenerbahçe son virajda

Aziz Yıldırım, adaylığıyla ilgili iki gün içinde açıklama yapacak.Teknik direktör ise bu hafta belli olacak.

Abone ol

Aziz Yıldırım, adaylığıyla ilgili iki gün içinde açıklama yapacak. Yeni teknik direktörün ismi de bu hafta belli oluyor.

F.Bahçe yönetimi haftalık olağan taplantısını bugün yapacak. Gündemdeki en önemli konuların başında başkan Aziz Yıldırım'ın yeniden adaylığı ve teknik direktör sorunları masaya yatırılacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki yeni kulüp binasında yapılacak toplantı saat 17.00'da başlayacak. Toplantıda, başkan Aziz Yıldırım'ın, 24-25 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulda yeniden aday olup olmayacağıyla ilgili durumun netleşmesinin yanı sıra, teknik direktör ve transfer çalışmalarıyla ilgili de kararlar alınması bekleniyor.

YILDIZLAR İÇİN DÜĞMEYE BASILIYOR
Yönetim, Yıldırım'ın yeniden aday olması yönündeki umudunu korurken Başkan'ın ise kesin kararını iki gün içinde kamuoyuna duyuracağı bildirildi. Daha önce bu hafta içinde açıklanacağı duyurulan yeni teknik direktör de belli olacak. Hoca adayları arasında Felipe Scolari, Carlos Alberto Parreira, Fabio Capello ve Hector Cuper bulunuyor. Yönetim, yeni teknik direktörün onay vermesiyle birlikte prensipte anlaşmaya varılan Crespo, Sol Campbell, Roberto Carlos ve Fabiano gibi futbolcuların transferlerinde son noktayı koyacak.

Yıldırım dönmezse aday olmayacağım
F.Bahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, başkanlığa adaylığının söz konusu olmadığını açıklarken, "Aziz Yıldırım görevi bırakırsa ben de bırakırım" dedi. Özdemir, kendisinin ve camianın önde gelen isimlerinin Yıldırım'ın tekrar görevine dönmesi için büyük çaba harcadığını belirterek, "Yıldırım'ın görevine devam etmesi arzusundayız. Başkanlığa aday olmayı düşünmüyorum. Yıldırım ile birlikte geldim. O bırakırsa ben de görevi bırakırım. Kesinlikle başkanlık konusunda herhangi bir düşüncem yok." diye konuştu. Özdemir, Tolga Seyhan'ın transferi için de hiçbir görüşmede bulunmadıklarını belirtti.

Kaynak: Yenişafak