BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,99
ALTIN 2.438,01
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Brad Pitt gazeteci olacak

Brad Pitt, ''State of Play'' adlı politik gerilim filminde gazeteciyi canlandıracak.

Abone ol

Ünlü aktör Brad Pitt, ''State of Play'' adlı politik gerilim filminde gazeteci Cal McCaffrey'yi canlandıracak. BBC'nin internet sitesinde yer alan habere göre, şu günlerde Angelina Jolie'nin başrolünü, kendisinin yapımcılığını üstlendiği ''A Mighty Heart'' için Hindistan'da bulunan Brad Pitt, yeni bir projede kamera karşısına geçecek.

BBC ekranlarında seyirciyle birlikte olan ''State of Play'' adlı politik gerilim türündeki yapımın başrolünü üstlenecek olan Pitt, Cal McCaffrey isimli gazeteciyi canlandıracak. Dramanın yardımcı prodüktörü Paul Abbott, BBC'ye yaptığı açıklamada, Pitt ile görüşmede bulunduklarını ve sanatçının projeye ilgi duymasının kendisine heyecan verdiğini söyledi.

Pitt'in projeye ilgi duymasını ilk başlarda beklemediğini ifade eden Abbott, sanatçıyla çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti. ''State of Play'' adlı yapım, bir politik araştırmacının şüpheli ölümünü araştıran bir grup gazetecinin macerasını konu alıyor. ''Cal McCaffrey'' karakteri, BBC'deki yapımda John Simm tarafından canlandırılmıştı.