BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,17
HABER /  GÜNCEL

Kapkaçta sonunda bu da oldu

Kapkaçta son nokta Adana'da yaşandı. İşadamının çantasını bakın nasıl kaçırdılar?

Abone ol

Adana'da bir işadamının minibüsündeki çantasını çaldıktan sonra at arabasıyla kaçan 3 kişiden 1'i yakalandı. İşadamı Ali Naim Çukurova, kendisine ait Gazoz Fabrikası'nın önüne minibüsünü park edip, fabrikanın deposuna gitti. Çukurova, depodan çıktığında 2 kişinin, minibüsün ön koltuğunda bulunan çantayı alıp kaçtıklarını görünce peşlerinden koştu. Yaklaşık 200 metre yaya olarak kaçan 2 kişi, sokağın başında kendilerini bekleyen at arabasına binerek kaçmaya devam etti.

Şahısların at arabasına binerek kaçtığını gören işadamı, yoldan geçen bir taksiyi durdurarak kapkaççıların peşine düştü. Çukurova, yaklaşık 2 kilometrelik takip sonucu at arabasını ve at arabasını kullanan Mehmet B.'yi Dağlıoğlu Mahallesi'nde yakaladı. Çantayı çalan 2 şahıs ise yaya olarak kaçarak izlerini kaybettirdi.

ATIN YULARINDAN YAKALAMIŞ
Mehmet B., olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. İşadamı Çukurova, Mehmet B. 'ye çantasını getirmesi için para teklif ettiğini belirterek, "Kaçan kişilerin kimliklerini ve adreslerini bildiğini söyledi. 100 YTL teklif edince, çantamdaki evraklarımı getirebileceğini söyledi. Bu arada, şahsın kaçmaması için at arabasının yularını tutum. Olay yerine gelen polis ekipleri, pazarlık yaptığım kişiyi gözaltına aldı" dedi.