BIST 9.056
DOLAR 32,33
EURO 35,14
ALTIN 2.297,79
HABER /  GÜNCEL

Böyle futbol yorumu mu olur?

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Ve Gol programın Adnan Aybaba'nın 'Biz ne çocuğuyuz' sözleri damgasını vurdu

Abone ol

Beyaz TV'de yayınlanan Ve Gol programında Selçuk Yula canlı yayında 'Atatürk diktatördür' deyince yanlışı Rasim Ozan Kütahyalı düzeltti. Yula bun yanlışını anlayınca Atatürk'ü yere göğe sığdıramadı.

BÜNYAMİN GEZER ANADOLU ÇOCUĞUDUR

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Ve Gol programın Adnan Aybaba'nın "Biz ne çocuğuyuz" sözleri damgasını vurdu. Eski hakem Bünyamin Gezer'i değerlendiren Rasim Ozan Kütahyalı "Bünyamin Gezer has köy kasaba çocuğu. Bunu da gurur duyarak söylüyorum. Anadolu çocuğudur." dedi.

BİZ NE ÇOCUĞUYUZ?

Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözlerine ise Adnan Aybaba'dan şok bir yanıt geldi. "Bünyamin Gezer Anadolu çocuğu ise biz ne çocuğuyuz?Bunu da kaldır ama. Söylemesi ayıp ama biz ne çocuğuyuz?" sorusunu Rasim Ozan'a yönelten Adnan Aybaba stüdyoda bulunan herkesi şok etti.

ÜNAL AYSAL'DAN ALİ ŞEN'E TAŞ

Beyaz Tv'ye özel bir röportaj veren Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen'in sık sık Galatasaray'a yardımcı olduğunu dillendirmesine tepki göstererek "Sayın Ali Şen kendi kulübü ile daha Fenerbahçe'nin sorunları ile ilgilenirse kulübü sıkıntıları daha rahat atlatabilir. Diğer kulüplere bulaşarak, başka bir kulübün sıkıntıları giderilemez. Bunu hatırlatmak isterim." dedi.

SELÇUK YULA'DAN ATATÜRK GAFI

Ve Gol'un futbol yorumcusu Selçuk Yula ise canlı yayında , Atatürk'e önce "diktatör" dedi, Rasim Ozan Kütahyalı'nın uyarısı sonrası iyi bir lider diyerek bu gafını düzeltti.