BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,94
HABER /  DÜNYA

Bombalı saldırı misilleme miydi ?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ’Cilvegözü Sınır Kapısı’nın Suriye tarafı olan Bab el Hava’da bomba yüklü bir aracın patlamasının dü...

Abone ol

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ’Cilvegözü Sınır Kapısı’nın Suriye tarafı olan Bab el Hava’da bomba yüklü bir aracın patlamasının düşürülen Suriye helikopteriyle ilgili olup olmadığına ilişkin "Bu, Suriye sınırları içerisinde, 5 kilometre kadar içeride olmuş. Kim tarafından yapıldığına dair bir veri yok. Bizim bilgimiz bu, bu doğrultuda bir misilleme de yok" dedi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, okul ve kırtasiye malzemeleri piyasa Gözetimi ve Denetimi sonuçlarını açıklayarak, eğitim sona eren denetim yardımcılarının mezuniyet programına katıldı. Yazıcı, gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin, ’Cilvegözü sınır kapısının Suriye tarafı olan Bab el Hava’da bomba yüklü bir araç patladı. Bunun düşürülen Suriye helikopterine karşı bir misilleme olduğunu söyleyebilir miyiz’ sorusuna Yazıcı, "Bu Suriye sınırları içerisinde, 5 kilometre kadar içeride olmuş. Kim tarafından yapıldığına dair bir veri yok. Bizim bilgimiz bu. Bu doğrultuda bir misilleme de yok. Suriye tarafında olmuş" diye konuştu.
(İHA)