BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.485,31
HABER /  GÜNCEL

Bomba Karayılan ifşası! İlişkiye girene ödül itiraz edene infaz

GÜVENLİK güçlerine ifade veren bir terörist, PKK'nın sözde etkili isimlerinden R.Ş. ve B.E. isimli kadın teröristlerin, örgüt elebaşlarından Murat Karayılan ile çarpık ilişkiler içinde olduklarını söyledi.

Abone ol

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgilere göre; geçen perşembe teslim olan PKK'lı bir terörist, ifadesinde, örgütün sözde etkili isimlerinden R.Ş. ve B.E. isimli kadın teröristlerin, örgüt elebaşlarından Murat Karayılan ile çarpık ilişkiler içinde olduklarını ve Karayılan'ın isteği üzerine her hafta yanına gittiklerini söyledi. Terörist ifadesinde, hain terör örgütünün elebaşlarının çoluk çocuğun eline silah, ağzına uyuşturucu verip ölüme gönderirken, her gün bir başka kadınla ve çocuk yaştaki kızlarla sapık isteklerini tatmin ettiğini anlattı.

UYANLARA ÖDÜL UYMAYANLARA İNFAZ
Terörist ayrıca, örgütün elebaşlarının isteklerine itiraz edenlere infaza kadar varan cezalar verildiğini, elebaşlarının sapkın isteklerine boyun eğenlerin ise yüksek mevkilere getirildiğini ifade etti.

ÇOCUK İSTİSMARI HAD SAFHADA
Geçen ay teslim olan bir başka teröristin ifadesinden ise B.M. isimli erkek teröristin iki erkek terör örgütü mensubu ile ilişki yaşadığı, bu tür ilişkilerin başka gruplarda da çokça görüldüğü, özellikle çocuk istismarının had safhada olduğu öğrenildi.

KAÇIŞLAR ARTTI
Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre; bu tür ilişkiler örgütten kaçışları hızlandıran önemli etkenlerden biri içinde yer alıyor.