BIST 9.775
DOLAR 32,55
EURO 35,00
ALTIN 2.435,21
HABER /  GÜNCEL

Can Kırıkları oyuncuları Aslan kim Seçkin Özdemir biyoğrafisi

Can Kırıkları bu akşam 1. bölümü ile ekranda olacak. Dizinin konusu intikam üzerine kurulu ve başrollerde iddialı isimler var. Peki başrollerden biri olan Aslan Erçetin'e hayat veren Seçkin Özdemir kimdir? İşkolik, kuralcı, mantıklı, akıllı, başarılı bir başkomiser. Leyla'nın amiri. Zeynep'in akademiden üst sınıfı olan Aslan'ın hikayesi çok ilginç.

Abone ol

Can Kırıkları konusu ve Can Kırıkları dizisi oyuncu kadrosu bugün en çok arananlardan biri. Bir partide balkondan düşerek ölen bir genç kızın intikamını anlatan dizinin başrollerinden biri de Aslan Erçetin'e hayat veren Seçkin Özdemir oldu. İşkolik, kuralcı, mantıklı, akıllı, başarılı bir başkomiser. Leyla'nın amiri. Zeynep'in akademiden üst sınıfı olan Aslan'ın hikayesi çok ilginç.

CAN KIRIKLIKLARI HİKAYESI: Leyla ve Zeynep… Gençlik yıllarında yakın arkadaş olan iki genç kızın hayatları travmatik bir olay sonrası ayrılır. İkisi de kendi yoluna gider ve farklı şehirlerde polis olurlar. Yıllar sonra geçmişin yaralarının tekrar deşilmesine neden olan bir cinayet davasında yeniden bir araya gelirler!

Artık bir komiser olan Leyla, kendisini ölüme terk eden Cihan'ı cezalandırmak için peşine düşer. Leyla'nın açtığı kutudan, artık mutlu bir ailesi olan Zeynep'in tecavüzcüsü de çıkmıştır! Üstelik yıllar sonra girdikleri yolda, geçmişlerinden haberi olmayan amirleri Aslan'ın gözleri hep Leyla ve Zeynep'in üzerinde olacaktır. Eski aşklar depreşir, eski defterler açılır, düşmanlıklar alevlenir. Sırlar ortaya saçılır.

CAN KIRIKLIKLARI OYUNCU KADROSU: Dizide Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar, Ali İpin ve Demir Karahan rol alıyor.

Seçkin Özdemir (Aslan Erçetin)

İşkolik, kuralcı, mantıklı, akıllı, başarılı bir başkomiser. Leyla'nın amiri. Zeynep'in akademiden üst sınıfı. İş ilişkileri dışında Zeynep ve kocası Kerem'in aile dostları.

Büyük bir organize suç şebekesinin kilit isimleri olan Haşmet Köprülü ve damadı Cihan Karadağ'ı yakalama derdinde. Leyla'nın Cihan Karadağ'la ilişkisi zaman zaman kafasını karıştırsa da ipuçları bulup, bu bilmeceyi çözüp, suçluları hapse tıkmaya çalışmaktan vazgeçmiyor.

SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR: 25 Ağustos 1981 dünyaya gelen Seçkin Özdemir aslen Sinopludur. Dizi oyuncusu olan Özdemir ayrıca dj ve sunucudur. Yakışıklılığı ile ön plana çıkan Seçkin Özdemir Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Pamir Marden karakterini canlandırmıştır.

 
İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Seçkin Özdemir üniversite eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümünde almıştır. Oyunculuk için kendini geliştiren Özdemir “Müjdat Gezen Sanat Merkezi”nde tiyatro eğitimi almıştır. 2008 yılında Yaban Gülü dizisiyle kariyerine adım atan Seçkin Özdemir daha sonra 2012 yılında yayınlanan Al Yazmalım dizisindeki İlyas karakteriyle ünlenmiştir.

2004 senesinde İstanbul “My Radio”da 5 ay boyunca drive time'da interaktif bir radyo show programı gerçekleştirdi. 2004 Ağustos ayında “Number 1”a transfer olarak televizyon programı da yapmaya başladı. 2005 senesinde Foster's sponsorluğunda yaptığı “Faraş” isimli absürd programın ardından, 2006 senesinde Türkiye'nin en büyük gençlik kulübü “Gnctrkcll'' Seçkin Özdemir'le çalışmaya başladı. 2 sene Number 1 Tv ve Number 1 Fm'de yönetmen Önder Kızılkan'la birlikte Gnctrkcll sponsorluğunda “Play” isimli gençlik müzik eğlence programını hazırlayıp sundu ve ayrıca Gnctrkcll'nin Türkiye çapındaki organizasyonlarında sahne sunuculuğu yaptı.

Müjdat gezen sanat merkezinde aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atv'nin Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini oynadı.