BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Boğa burçları emin olmadan o tuşa basmayın Kasım 2019 aylık burç yorumları!

Boğa aylık burç yorumlarına göre Kasım 2019'da kariyer alanında dikkatsizlikleri baş ağrıtabilir. Boğa Kasım ayı aylık burç yorumları ve aşk falına göre eski aşklar aklınızı karıştıracak, yeni ilişkilerinizi sorgulayacaksınız. Boğa burcu Kasım ayında neşeli haberlere hazır olsun.

Abone ol

Boğa burçları için Kasım 2019 sevinçli haberlere gebe. Kasım 2019 Boğa aylık burç yorumlarını ve Boğa Kasım 2019 aşk-ilişki-kariyer-para falının detaylarını sizler için derledik. Boğa burcu aşk falı bu ay netlik getiriyor. Uzaktaki aşkınızla aranızdaki ilişkiler iyiye gidecek ancak eski ilişkilerinizi yeniden hatırlayacaksınız. Kasım ayında davetler ve toplantılarla dolu olacak. Boğa burcu kariyer alanında dikkatsizliğinin kurbanı olabilir. Özellikle mail atarken doğru kişiye gittiğinden emin olun. İşte Boğa burcu Kasım 2019 aylık burç yorumları ile aşk, para, kariyer ve sağlık falının detayları...

"Boğa aylık yorumlarına göre, hayat size bu ay aşk falınız konusunda netlik getirecek. Bu durum özellikle partneri yada ilgi duyduğu kişi uzakta hatta başka ülkede olanlar Boğalar için geçerli. İlgi duyduğunuz kişiyle yaşadıklarınız bu ay sizi geçmişten gelen kırık bir aşk ilişkinizi yeniden düşünmesini sağlayacak. Kasım ayı boyunca aile toplantıları ve farklı nitelikteki toplantılar için davet alabilirsiniz. Davetler sizi arada bırakabilir. Kiminle ve nerede olmanın daha önemli olduğu konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Kasım ayında, bir nişan veya düğünle ilgili haberler de sizi şaşırtabilir. Bu ay sevinçli haberler için de çokca fırsat var. Özellikle aile ve akraba çevrenizden birinin haberi olay yaratabilir. Kasım ayı boyunca mail ve mesajlarınızı atarken dikkatli olun ve onları kime gönderdiğinizden emin olmadan o tuşa basmayın. Dikkat dağılmasına açık bir aydasınız ve basit dikkatsizlikler büyük hataları beraberinde getirebilir. 
Kasım ayında çalışmalarınızın sonucunda iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Paranız beklediğiniz gibi olacak, ancak bütçenizde ek gelirinizin gideceği farklı kalemler ortaya çıkabilir.  Boğa burcu kadınları bu ay farklı mesafelerden arkadaşlarınızla çeşitli deneyimler, toplantılar veya sohbetlerden keyif alacaksınız. Bu deneyimler sanal ortamda da olabilir. Bu detay yine de eğlenmenize engel olmayacak. Yeni tanıdıklar, ilgi alanlarınız veya hobilerinizle ilgili bazı bilgileri size getirecek.
Boğa erkekleri eylemlerini ve planlarını, her şeyden önce, finansal istikrarı veya belirli taahhüt ve yükümlülükler üzerinde gerçek sonuçlar elde etmeye odaklayacak."