BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.428,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Birecike Ana Çocuk Sağlık ocağı açıldı

Birecik ilçesinde hayırsever işadamı M. Cuma Gökdoğan tarafından yaptırılan Ana Çocuk Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Abone ol

Açılışa İlçe Kaymakamı Ozan Balcı, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Çopur, hayırsever işadamı Cuma Gökdoğan, daire amirleri, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kaymakam Ozan Balcı, toplumun öncelikli kesimini oluşturan kadın, anne ve çocukların sağlık düzeyini yükseltmek, üreme sağlığı, aile planlaması, ana-çocuk sağlığı ve koruyucu sağlık hizmetleri vermek amacıyla bu tür sağlık ocaklarının açılmasının gerektiğini söyledi.

Balcı, "Şuan sağlık ocağımızda bir doktor ve 4 hemşire ile hizmet vermeye başlayan Ana Çocuk Sağlığı Merkezi'nin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Hayırsever işadamı M. Cuma Gökdoğan'a yapmış olduğu desteklerden dolayı da kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Balcı, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Çopur, hayırsever işadamı Cuma Gökdoğan açılış kurdelesini kesti. Daha sonra protokol üyeleri sağlık ocağının içini gezdi.