BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,71
ALTIN 2.420,04
HABER /  GÜNCEL

Baykaldan Aydın Doğana kritik soru

Doğan grubu kaset olayından sonra Baykal’ın üstünü çizdi, kafalar karıştı. Baykal komplonun içine medyayı da çekti.

Abone ol

Doğan grubu Baykal’ın iddia ettiği komplonun içinde mi? tifa eden Baykal kafasını kurcalayan bu sorunun cevabını Aydın Doğan’dan bekliyor. Kaset olayının ardından Doğan grubu gazeteleri Baykal’a karşı tavır aldı.. Karşı tarafın yazmaya cesaret etemediğini Hürriyet yazdı. Bu keskin tavır değişikliği Baykal’ı şüphelendirdi.

Grubun patronu Aydın Doğan’a Baykal şu soruyu yöneltti: “Madem komployu, kalleşlik olarak görüyor. Niye bu tavır gazetelerine yansımıyor. Aydın Bey 'Karışmam' diyemez. Aydın Doğan bu yayınlara müdahale etmek zorunda. Ahlaki görevi de budur

AYDIN DOĞAN KALLEŞ VE ALÇAKÇA DEMİŞ
CHP’nin eski lideri Baykal Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı’ya konuştu. Kütahyalı “Kılıçdaroğlu Aydın Doğan ile Hilkon arazisi konusunda anlaştı" yazısı üzerine Ertuğrul Özkök aradı. İddiaları yalanlayan Ertuğrul Özkök, Aydın Doğan'ın kaset komplosu için "Kalleş ve alçakça. Baykal istifa etmemeliydi" dediğini söyledi. Özkök ayrıca Bayka’ı nehir kenarında şarap içmeye davet etmiş.

AYDIN DOĞAN MÜDAHALE ETMEK ZORUNDA
Baykal ile görüşen yazar, CHP liderinin sitemini bugünkü köşesinde yazdı:  “Dostları arasında bana yapılanın kalleşlik olduğunu söylemesi neye yarar? Milyonlar öbür haberleri okuyor, bu haberler de Aydın Bey'in kalleşlik dediği komplonun lehinde. O zaman bu gazetelerin bu komplonun içinde olduğu da söylenir elbette. Beni herkes eleştirsin ama yalan ve belaltı haber yapılamaz. Aydın Doğan da bunlara müdahale etmek zorundadır. Ahlaki görevi budur."