BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.503,03
HABER /  GÜNCEL

Daniel Guizadan sitem var

İspanyol golcü, Del Bosque tarafından kadro dışı bırakılmasından sonra en büyük üzüntüsünü açıkladı.

Abone ol

Fenerbahçe’de çok kötü bir sezon geçiren ve İspanya Milli Takımı’ndan da uzaklaştırılan Daniel Güiza, son dönemlerde yaşadıkları konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yıldız oyuncu, Diario Cadiz gazetesinde yayımlanan röportajında, Teknik Direktör Vicente del Bosque’nin milli takım kadrosunu açıklamadan yarım saat önce Sportif Direktör Hierro’dan bir telefon aldığını ve kadro dışı kaldığını herkesten önce öğrendiğini söyledi.

Dünya Kupası’na gidemeyeceğini duyduğunda adeta buz kestiğini, uzun süre hareketsiz kaldığını belirten Güiza, “Açıkcası bu duruma hiç ihtimal vermiyordum. Çünkü Güney Afrika’ya gideceğime kesin gözüyle bakıyordum” dedi. Del Bosque’nin aldığı karara saygı duyduğunu kaydeden golcü oyuncu, bundan sonra kadroya çağrılmak için gece gündüz çalışacağını ifade etti.

Daniel Güiza, kadro dışı kalmasının ardından ne Fenerbahçe’den, ne de milli takımdaki arkadaşlarından kendisini arayan olduğunu belirtti, “Bu durum beni çok üzdü. Bir kişi bile beni teselli etmedi. İnsan böyle anlarda dostlarından, takım arkadaşlarından yardım bekler. Ancak bu gerçekleşmedi” diye konuştu.

İspanyol oyuncu, Fenerbahçe’deki geleceği ile ilgili yapılan spekülasyonlara da cevap vererek, sarı-lacivertli kulüpte başarılı olmadan Türkiye’den ayrılmayacağını vurguladı. Fenerbahçe ile halen iki yıllık sözleşmesi olduğuna dikkat çeken Güiza, “Ayağımdan geçireceğim operasyon sonrası her şey daha iyi olacak. Türkiye’yi seviyorum. Başarılı olmadan da geri dönmeye niyetim yok” dedi.