BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.513,97
HABER /  GÜNCEL

Arkadaşlarına tecavüz eden çocuk yakalandı

İlköğretim okulunda iki erkek kardeşe bir yıl boyunca tecavüz etmişler...

Abone ol

İznik'te, ilköğretim okuluna giden 9 ve 10 yaşlarındaki 2 erkek kardeşe tehditle bir yıl boyunca tecavüz ettikleri öne sürülen ilköğretim öğrencisi H.T. (12) ile aynı yaştaki arkadaşı E.A. tutuklandı.

İlçede son bir ayda ortaya çıkan tecavüz olayları, halk arasında huzursuzluğa neden oldu. Geçen ay rehabilitasyon merkezine giden zihinsel engelli F.S. (17) adlı kıza, aynı yerde tedavi gören Y.A. (16), G.S. (17), Ş.Ö. (34) ve Ş.K. (22) tarafından tecavüz edildiği anlaşıldı. Gözaltına alınan şüphelilerden Ş.K. tutuklanırken, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geçen hafta da zihinsel engeli nedeniyle rehabilitasyon merkezinde tedavi gören dayısının oğlu K.D'ye (18) 3 yıl boyunca tecavüz ettiği anlaşılan İ.C. (22) tutuklandı.

Son olarak, ilköğretim öğrencisi 2 kardeşin, bir yıldan beri dayak tehdidiyle aynı okulun öğrencileri H.T. ve E.A'nın tecavüzüne uğradıkları ortaya çıktı. Çocukların yaşadıklarını rehber öğretmenlerine atlatması sonucu, tecavüzcü 2 öğrenci gözaltına alındı. Suçlamaları kabul eden 2 çocuk tutuklanarak cezaevine konuldu.