BIST 10.111
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.409,93
HABER /  SPOR

Bir Fenerbahçelinin itirafları

Fenerbahçe'nin genç futbolcularından Serkan Balcı, ''Lig bittiğinden bu yana ne televizyona bakıyorum ne de gazete okuyorum'' dedi

Abone ol

Milli takımın ve Fenerbahçe'nin genç futbolcularından Serkan Balcı, ''Lig bittiğinden bu yana ne televizyona bakıyorum ne de gazete okuyorum'' dedi.
Tatilini Aydın'ın Didim ilçesinde geçiren Serkan Balcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımının şampiyonluğu kaçırmasındaki en büyük etkenin son haftalarda yaşadıkları stres olduğunu bildirdi.
Milyonlarca taraftarın kendilerinden başarı beklediğini anlatan Balcı, ''Şampiyonluğu Manisa Vestel maçında kaybettik'' dedi. Fenerbahçe camiasının dünyanın sayılı camialarından olduğunu belirten Balcı, şöyle konuştu:
''Yeni sezonda camia, futbolcu, taraftar daha sıkı kenetlenip çok istediğimiz şampiyonluğu elde etmek istiyoruz. Ben bir hafta şampiyonluğun nasıl kaçtığına inanamadım. Lig bittiğinden bu yana ne televizyona bakıyorum, ne de gazete okuyorum. Bu sezon bize güzel bir ders oldu. Hala Denizli maçı sonrası yaşadığımız olaylar gözümün önünden gitmiyor. Şu anda herkesten uzak duruyorum ve deşarj oluyorum.''

-AZİZ YILDIRIM GERİ DÖNECEKTİR-

İstifa eden başkan Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Kulübüne çok büyük
hizmetleri olduğunun altını çizen Balcı, ''Başkanımız en iyi kararı verecektir. Ben ayrılmasını istemiyorum. Belki döner. Ben döneceğine inanıyorum'' dedi.
Bu sene oynayacakları Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında çok dikkatli olacaklarını belirten Serkan Balcı, bu ligdeki kötü gidişe de son vereceklerini ifade etti.

-HAZIR OLUNCA AVRUPADAYIM-

Türkiye ligleri tarihinde en zorlu ve en çekişmeli sezonu bu yıl yaşadıklarını söyleyen Balcı, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Ben her zaman önüme hedef koydum. Çok çalıştım. Başarısızlığa tahammül edemiyorum. Avrupa'da bir kulüpte oynamak istiyorum, ama bu kulüp Fenerbahçe'den daha büyük bir kulüp olursa. Avrupa'daki yaşam tarzını, o atmosferi çok merak ediyorum. Aklımda bir kulüp yok. Türkiye'de Fenerbahçe'den başka kulüp düşünmüyorum, ama büyük konuşmamak lazım. Allah önce sağlık versin. Yoksa para, şöhret bir hiç. Kendini bir anda amatör ligde de bulabilirsin.''

-DÜNYA KUPASINDA FAVORİ BREZİLYA-

Türkiye'nin Dünya Kupası'na katılamamasının çok büyük kayıp olduğunu belirten Balcı, Haziran ayında başlayacak maçlarda favorisinin Brezilya olduğunu Arjantin ve İtalya'nın sürpriz yapabileceklerini bildirdi. Almanya ve İngiltere'nin şansının olmadığını söyleyen Balcı, Milli Takımın son hazırlık maçlarında defansif anlamda sorun yaşadığını gördüğünü kaydetti.

Öte yandan, Aydın Antrenörler Derneğinin düzenlediği zorunlu
gelişim seminerinde 'Aydın'ın spordaki sorunları' konulu bir konuşma
yapan Balcı, Aydınspor'un küme düşmesine çok üzüldüğünü, hiçbir yerden
destek görmeyen Aydınspor'a işadamlarının sahip çıkmasını istediğini
bildirdi.