BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,64
ALTIN 2.393,12
HABER /  GÜNCEL

Bitliste 10 kilo eroin

Bitlis'te düzenlenen operasyonda, 10 kilo 480 gram eroin ele geçirildi.

Abone ol

Alınan bilgiye göre, Bitlis Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bitlis-Diyarbakır kara yolundaki Arıcılık mevkiinde ''hoşgeldin'' adlı uyuşturucu operasyonu düzenledi.

Operasyonda, bir otomobilin çeşitli yerlerine zulalanmış 10 kilo 480 gram eroin ele geçirildi. Araç sürücüsü T.K. gözaltına alındı. Operasyonun ardından Bitlis Emniyet Müdürlüğünde toplantı düzenleyen İl Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün güzel bir çalışma yaptığını, bu çalışmaların bundan sonra da aralıksız süreceğini bildirdi.

Coşkun, ''Çalışmalar sonucunda 10 kilo 480 gram saf eroin ele geçirilmiştir. Arkadaşlarımızı kutluyorum. Bu çalışmalar devam edecek'' dedi. Emniyet Genel Müdürlüğünün yayınladığı son kararnamenin ardından, Bitlis'te geçen hafta çarşamba günü göreve başladığını hatırlatan Coşkun, operasyonun kendisi için mini bir ''hoşgeldin'' ikramı olduğunu söyledi. Öte yandan, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, bu yıl Bitlis'te 158 kilogram esrar, 150 kilogram eroin, 15 kilogram baz morfin olmak üzere toplam 323 kilogram uyuşturucu ele geçirdiği belirtildi.